LIFE STYLE

Ποιος είναι ο δημοσιογράφος -μαϊμού που απείλησε την υπάλληλο φαρμακείου

ποιος-είναι-ο-δημοσιογράφος-μαϊμού-πο-161558

Το όνομά του είναι Θανάσης Ζερβουδάκης και είναι ο άνθρωπος που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση όταν υποδυόμενος τον δημοσιογράφο του καναλιού ΟΡΕΝ “μπούκαρε” σε ένα φαρμακείο και επιτέθηκε στην υπάλληλο, ζητώντας της να απολυμάνει τα χρήματα (ρέστα) και την απείλησε ότι θα την καταγγείλει.

Ο Θανάσης Ζερβουδάκης που στο Facebook εμφανίζεται ως brand ambassador του οίκου Versace και δημοσιογράφος σε όλα τα ελληνικά κανάλια προκάλεσε αφάνταστη αναστάτωση όταν αφού επετέθη στην υπάλληλο, στη συνέχεια, κρατώντας έναν καφέ…. φραπέ στο χέρι και μιλώντας της υποτιμητικά, της φωνάζει “είμαι δημοσιογράφος του OPEN και μοντέλο στο Βερσάτσε”, με την υπάλληλο να χάνει κάποια στιγμή την ψυχραιμία της και να του απαντά “χέστηκα”, και τον ίδιο να ανταπαντά “πάρε και τη μούρη σου που χέστηκες” και να στρέφει την κάμερα στο πρόσωπό της καταγράφοντάς την στο βίντεο.

Ο “δημοσιογράφος του OPEN” συνεχίζει να την μιλάει υποτιμητικά, δηλώνοντας μάλιστα “Αλέξανδρος Ωνάσης, γιος του Ωνάση”, ενώ όταν τον ρωτά εάν την τράβηξε βίντεο, αυτός το αρνήθηκε και είπε “τραβάω το προϊόν”. Ακολούθως, συνεχίζει να φωνάζει πως είναι δημοσιογράφος και μοντέλο, “ενημερώνοντας” την υπάλληλο του φαρμακείου πως “θα είσαι στο instagram”.

Η αντίδραση του καναλιού OPEN TV

Με τους χρήστες του διαδικτύου να διαμαρτύρονται έντονα για την κατάσταση που δημιουργήθηκε, αργά το βράδυ της Δευτέρας 16 Μαρτίου, το κανάλι προχώρησε σε ανάρτηση με την οποία ενημερώνει πως “χρήστης του κοινωνικού δικτύου facebook με όνομα λογαριασμού Athanasios Tanasis Zervoudakis, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού. Eίναι προφανές ότι ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς”.

Ο διευθυντής ειδήσεων του Open, Δημήτρης Μιχαλέλης, έγραψε στα κοινωνικά του δίκτυα πως ο κ. Ζερβουδάκης δεν είναι δημοσιογράφος του Open για αυτό και το αφαιρέσαμε. Εδώ η ανάρτησή του.
“Εδω και ωρες ενα ΑΘΛΙΟ υποκειμενο διασυρει μια γυναικα με ΨΕΥΔΗ παριστανοντας το δημοσιογραφο του ΟΡΕΝ.Ουτε απο το απεναντι πεζοδρομιο της Ενημερωσης του ΟΡΕΝ δεν θα μπορουσε να περασει τετοιο σαπροφυτο. Παρακαλω ΟΛΟΥΣ να τον περιθωριοποιησετε. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ουδεμια σχεση εχει με τους δημοσιογραφους του ΟΡΕΝ.”

Η ανακοίνωση του ΟΡΕΝ

Με μια λιτή, αλλά ξεκάθαρη ανακοίνωση το OPEN TV πήρε θέση για τον χρήστη που παριστάνει τον δημοσιογράφο του OPEN και απευθύνθηκε με απαράδεκτο τρόπο σε φαρμακοποιό.

“Χρήστης του κοινωνικού δικτύου facebook με όνομα λογαριασμού Athanasios Tanasis Zervoudakis, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού. Eίναι προφανές ότι ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς”, αναφέρει χαρακτηριστικά το κανάλι,

Τι έγραψε ο Ζερβουδάκης στο λογαριασμό του:

Αποδεικνύοντας τέλος, πως το θράσος του δεν έχει όρια, ο ίδιος εμφανίστηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε νέο του βίντεο, μπροστά από ταμπέλα επιχείρησης εμπορίου υλικών καθαρισμού και υγιεινής, να “απολογείται”, και να διαφημίζει την επιχείρηση, ενώ στο Facebook έγραψε:

ZHTΩ ΣYΓNΩMH AΠO OΣOYΣ ΠPOΣEBAΛA KAI AΠO TO KANAΛI ΠOY XPEIΣIMOΠOIHΣA TO ONOMA TOY. ME OΛA ΠOY ΣYMBAINOYN HMOYN ΣE ΠANIKO KAI ΠAΛI ΖΗΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ #COVID ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 65 ΕΤΩΝ ΜΕ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 70 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ. ΜΙΣΗΣΤΕ ΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΑΙ.

Πολλοί έγραψαν ότι ο εν λόγω “δημοσιογράφος και μοντέλο είχε εμφανιστεί παλιότερα σε εκπομπές της Ανίτας Πάνια.

Οίκος μόδας τον διαψεύδει

Με σχετική ανάρτηση μετά το Open Tv, απάντησε και η εταιρεία BERTO LUCCI και δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του απαράδεκτου δημοσιογράφου που απείλησε την φαρμακοποιό, ενώ στο προσωπικό του προφίλ στο facebook υποστηρίζει ότι εργάζεται ως ambassador για την εταιρεία BERTO LUCCI.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου