ΕΛΛΑΔΑ

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων που λήστευε πεζούς και οδηγούς οχημάτων στις Αχαρνές

εξαρθρώθηκε-συμμορία-ανηλίκων-που-λή-160803

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, συμμορία ανηλίκων η οποία διέπραττε ληστείες σε βάρος πεζών και οδηγών οχημάτων, καθώς και κλοπές από οικίες στην περιοχή των Αχαρνών.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και τη συνδρομή του Τ.Α.Ε. Δυτικής Αττικής, που πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες της 12-3-2020 στις Αχαρνές, συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι ημεδαποί, μέλη της σπείρας. Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο ακόμη μέλη.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι ανήλικοι είχαν συστήσει σπείρα, δραστηριοποιούμενη εντός και πέριξ καταυλισμού στις Αχαρνές, καθώς και σε σταθμούς διέλευσης συρμών και μέσων μαζικής μεταφοράς, που διέπραττε συστηματικά ληστείες και κλοπές σε βάρος διερχόμενων οδηγών οχημάτων και πεζών, καθώς και κλοπές από οικίες.

Κατά τη διάπραξη των ληστειών, δεν δίσταζαν να χρησιμοποιούν βία και να χτυπούν τα θύματά τους, προκειμένου να τους αποσπάσουν χρήματα, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί 7 περιπτώσεις ληστειών και 7 κλοπών και ειδικότερα:
-έξι ληστείες σε βάρος πεζών
-μία ληστεία σε βάρος διερχόμενου οδηγού
-πέντε κλοπές από οικίες
-δύο κλοπές από οδηγούς οχημάτων

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν κατηγορηθεί για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου