ΕΛΛΑΔΑ

Τούνελ με αντιαρματικά βρήκε η αντιτρομοκρατική στα Σεπόλια

τούνελ-με-αντιαρματικά-βρήκε-η-αντιτρ-158445

Βαρύ οπλισμό βρήκε η αντιτρομοκρατική στις έρευνες σε διαμέρισμα στα Σεπόλια. Σε πλήρη εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για την τουρκο-κουρδική οργάνωση DHKP-C.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

“Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Δ.Α.Ε.Ε.Β. (Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας), ύστερα και από συνεργασία με την Ε.Υ.Π. (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών).

Η επιχείρηση λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα στα Σεπόλια και στην οδό Τζαβέλα 3 στα Εξάρχεια. Έχουν γίνει μέχρι τώρα προσαγωγές περισσότερων των (20) αλλοδαπών. Έχει αποκαλυφθεί τούνελ και βαρύς οπλισμός, όπως αντιαρματικά.

Μετά το τέλος της επιχείρησης θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση”.

Το χρονικό της επιχείρησης στα Σεπόλια

Σήμερα Πέμπτη το πρωί δυνάμεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας προχώρησαν σε επιχείρηση επί της οδού Αυλώνος 8 στα Σεπόλια.

Η επιχείρηση έγινε σε δύο διαμερίσματα από τα οποία προσήχθησαν συνολικά 25 Κούρδοι. Φέρονται να είναι μέλη και να εμπλέκονται σε δραστηριότητας του DHKP-C, του Επαναστατικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Κόμματος – Μετώπου.

Πρόκειται για μία φιλοκουρδική – ακροαριστερή τουρκική οργάνωση, της οποίας η δράση μετρά τουλάχιστον τέσσερις δεκαετίες.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν εντοπίσθηκε κάποιος οπλισμός ή άλλα ευρήματα στα διαμερίσματα.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου