ΕΛΛΑΔΑ

Πρώην αστυνομικός έστησε εργαστήριο κάνναβης

πρώην-αστυνομικός-έστησε-εργαστήριο-157569

Από την Χαλκιδική εξόρμησαν ως την Θεσσαλονίκη οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου, για να κάνουν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός πρώην… συναδέλφου τους, που διατηρούσε ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο για την παραγωγή υδροπονικής κάνναβης!

Ο 37χρονος, που υπηρετούσε ως το 2018 στην ΕΛ.ΑΣ. και φέρεται να υπέβαλε παραίτηση, καλλιεργούσε σε αυτό μια μεγάλη φυτεία από 27 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,80 μέτρου, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους επτά κιλών και 286 γραμμαρίων, τον εξοπλισμό που αποτελούνταν από λαμπτήρες, θερμόμετρα, συστήματα εξαερισμού και άλλα εξαρτήματα, καθώς και πέντε ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Στο σπίτι βρέθηκαν ακόμη τρία φυσίγγια και δυο σουγιάδες που πρόσθεσαν την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων σε αυτές της καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος με τις οποίες ο χασισοκαλλιεργητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσε. Ο πρώην αστυνομικός κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου