ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: Στην ανακρίτρια ακόμη 4 συλληφθέντες – Κομβική η κατάθεση του 25χρονου

δολοφονία-άλκη-στην-ανακρίτρια-ακόμη-4-157306

Στο ανακριτικό γραφείο στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, έφτασαν λίγο πριν τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής, τέσσερις ακόμη κατηγορούμενοι για τη βίαιη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Οι τέσσερις νεαροί απολογούνται σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας, για να καταθέσουν τη δική τους εκδοχή για όσα εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου, όταν ο 19χρονος Άλκης δολοφονήθηκε στην περιοχή της Χαριλάου.

Απολογείται ο 25χρονος που έδειξε ως «δολοφόνο» ο 21χρονος

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, ανάμεσα στα άτομα που απολογούνται σήμερα είναι και ο 25χρονος που κατονομάστηκε χθες από τον 21 ετών συγκατηγορούμενό του, ως το πρόσωπο που μαχαίρωσε τον 19χρονο φοιτητή.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, ο εντολέας του υπέδειξε στις αρχές, αλλά και στην ανακρίτρια, το σημείο όπου παράτησαν το φονικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε το μοιραίο βράδυ.

Απολογείται τις επόμενες μέρες ο 20χρονος

Ο 20χρονος κατηγορούμενος που το βράδυ της Πέμπτης παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές αναμένεται να μεταχθεί στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου η εισαγγελέας θα επικυρώσει το εις βάρος του ένταλμα σύλληψης και στη συνέχεια θα εμφανιστεί ενώπιον την 7ης τακτικής ανακρίτριας, από την οποία θα πάρει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Άλλοι τρεις στη φυλακή

Χθες απολογήθηκαν τρεις ακόμη συλληφθέντες, ανάμεσα τους κι ο προαναφερόμενος 21 ετών κατηγορούμενος, και με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Μέχρι στιγμής απολογήθηκαν και προφυλακίστηκαν έξι άτομα για την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις έρευνες για την ταυτοποίηση ενός ακόμη προσώπου (12ου), το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου και, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, οδηγούσε το τρίτο αυτοκίνητο.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου