ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος πήρε 2.000 ευρώ από τη μητέρα της Καρολάιν

γλυκά-νερά-ο-αναγνωστόπουλος-πήρε-2-000-ευ-15464

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την ημέρα της κηδείας της πήρε από την μητέρα της Καρολάιν 2.000 ευρώ, όπως κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο μάρτυρας οικογενειακή φίλη που ταξίδεψε από τη Αλόννησο.

Συγκεκριμένα η μάρτυρας ανέφερε πως η μητέρα της Καρολάιν της είχε πει: «Να φανταστείς το τέρας όχι μόνο με πήγε να διαλέξω το φέρετρο αλλά με έβαλε ακόμα και να το πληρώσω. Την ημέρα της κηδείας του έδωσα 2.000 ευρώ».

Η μάρτυρας εξήγησε και τους λόγους που η μητέρα της Καρολάιν δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και είπε πως η μητέρα της Καρολάιν είναι πολύ οργισμένη με τον κατηγορούμενο.

«Δεν μπορεί να αντικρίσει τον κατηγορούμενο, όχι μόνο διότι σκότωσε το παιδί της αλλά έβαλε και το εγγόνι της πάνω στο φέρετρο και της έπαιζε και όλο αυτό το θέατρο επί 37 ημέρες» κατέθεσε η μάρτυρας.

Στη συνέχεια κατέθεσε εθελόντρια στο φιλοζωικό σωματείο, η οποία ανέφερε: Όλα ξεκίνησαν με την αίτηση της Καρολάιν να υιοθετήσει ένα κουταβάκι. Πήρα τηλέφωνο και απάντησε ο κατηγορούμενος.

«Η Καρολάιν ήταν γλυκύτατος άνθρωπος, εκδηλωτική όταν είδε το κουτάβι. Ήταν παρών ο κατηγορούμενος αλλά η Καρολάιν ήταν περισσότερο εκδηλωτική» είπε η μάρτυρας .

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαΐου.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου