ΕΛΛΑΔΑ

Αναβλήθηκε η δίκη του 52χρονου που κατηγορείται ότι ασέλγησε στην ανήλικη κόρη της συντρόφου του

αναβλήθηκε-η-δίκη-του-52χρονου-που-κατηγ-152294

Αναβολή λόγω κορωνοϊού στη δίκη του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου στο εδώλιο του οποίου κάθεται ένας 52χρονος κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της συντρόφου του. Η δίκη η οποία ήταν να πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε και η Εισαγγελέας θα ορίσει νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το παραπεμπτικό βούλευμα τον Ιούλιο του 2017 ο 52χρονος, ο οποίος έχει αποκτήσει και ένα παιδί με την μητέρα της ανήλικης, ζήτησε από το κοριτσάκι να τον χαϊδεψει ανάμεσα στα πόδια του.

Έχοντάς του εμπιστοσύνη το παιδί το έκανε, αλλά μόλις αντιλήφθηκε η μητέρα τι συμβαίνει τότε ζήτησε επιτακτικά από το κορίτσι να σταματήσει αυτό που έκανε και να μην το ξανακάνει ποτέ. Τον Αύγουστο του 2018 σύμφωνα με τα στοιχεία η ανήλικη πήγε για ύπνο στο κρεβάτι του ζευγαριού και κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι ο κατηγορούμενος τη χάϊδευε στο σώμα της.

Αυτή η συμπεριφορά του 52χρονου συνεχίστηκε ως το Νοέμβριο του 2019 όταν και την άγγιξε στα γεννητικά όργανα. Η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε σε τρεις συμμαθήτριές της αυτό που γινόταν με τον πατριό της και η μια συμμαθήτριά της τα είπε στη μητέρα της η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την 39χρονη σύντροφο του 52χρονου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το ανήλικο κορίτσι είχε αλλάξει τη συμπεριφορά της ενώ ξέσπασε συχνά σε κλάματα στο σχολείο ή είχε αρκετά νεύρα. Από την πλευρά του ο 52χρονος έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και έχει ισχυριστεί ότι τα πάντα είναι προϊόν μυθοπλασίας της 39χρονης συντρόφου του για να του πάρει το παιδί το οποίο απέκτησαν μαζί.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου