ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη:11χρονος έκλεψε μηχανή για να κάνει βόλτες

κρήτη11χρονος-έκλεψε-μηχανή-για-να-κάνε-150487

Η κλοπή της μηχανής είχε γίνει από έναν μαθητή της Ε’ Δημοτικού και οι εικόνες από την Κρήτη, προκαλούν αίσθηση…

Ο 11χρονος έκλεψε τη μηχανή στην Κρήτη και ξεκίνησε τις βόλτες στο Ηράκλειο. Όταν για κακή του τύχη πέρασε κοντά από ένα περιπολικό, οι αστυνομικοί έμειναν αρχικά έκπληκτοι με την ηλικία του οδηγού. Ένα μικρό παιδί που οδηγούσε και μάλιστα προσπαθούσε να κάνει ελιγμούς. Ευτυχώς δεν προκλήθηκε τροχαίο. Ο μικρός μαθητής που είχε πραγματοποιήσει την κλοπή σταμάτησε για έλεγχο και τα όσα είχε κάνει ξεσκεπάστηκαν.

Έντονο προβληματισμό προκάλεσε και στους ίδιους τους αστυνομικούς ο εντοπισμός ενός αγοριού, ηλικίας μόλις 11 ετών, το οποίο βρέθηκε να οδηγεί μία μηχανή που φέρεται να είχε κλέψει! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εντοπισμός του έγινε χθες το πρωί (14-02-2022) από το πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου που τους έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ένα τόσο νεαρής ηλικίας άτομο οδηγούσε μια μηχανή.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 11χρονος εντοπίστηκε σε περιοχή δυτικά του Ηρακλείου. Η κλοπή είχε γίνει πριν από τέσσερις ημέρες και είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Η μητέρα του παιδιού που κλήθηκε από τους αστυνομικούς έπεσε από τα σύννεφα, ακούγοντας τι είχε κάνει ο 11χρονος γιος της.

Σύμφωνα με το creta24.gr, αστυνομικοί της Υ.Α Ηρακλείου εξιχνίασαν 15 περιπτώσεις κλοπών μηχανών. Οι μηχανές είχαν κλαπεί και πάλι από ανήλικους, δυο Έλληνες και δύο Αλβανούς.

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου