ΕΛΛΑΔΑ

Φιλιατρά: Πατέρας κατήγγειλε ότι η 19χρονη κόρη του εξέδιδε την 14χρονη αδελφή της

φιλιατρά-πατέρας-κατήγγειλε-ότι-η-19χρο-149565

Σοκ έχει προκαλέσει στα Φιλιατρά Μεσσηνίας η υπόθεση που κατήγγειλε ο πατέρας δύο κοριτσιών. Σύμφωνα με την καταγγελία, η μεγαλύτερη σε ηλικία κόρη εξέδιδε την αδελφή της στην πορνεία. Τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη φαίνεται να μαρτυρούν την εμπλοκή κι άλλων προσώπων στην υπόθεση.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα BEST TV, το περιστατικό, που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους, κατήγγειλε ο πατέρας το βράδυ της 13ης Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, ο 43χρονος πατέρας, βουλγαρικής καταγωγής, μετέβη στο τμήμα για να καταγγείλει την μεγαλύτερη σε ηλικία κόρη του για την εξώθηση της μικρότερης κόρης του σε πορνεία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχει αναδείξει η αστυνομική έρευνα, η 19χρονη, μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, μαζί με τον 28χρονο σύντροφό της, εξέδιδαν την μόλις 14 ετών αδερφή της, έναντι χρηματικού αντίτιμου, σε άλλους αλλοδαπούς.

Την εξωθούσε στην πορνεία συστηματικά

Ανατριχίλα προκαλούν τα στοιχεία που έχει συλλέξει μέχρι στιγμής η αστυνομία για την εν λόγω υπόθεση, αφού αυτά φανερώνουν ότι η εξώθηση της 14χρονης από την ίδια της την αδελφή και τον σύντροφο της ήταν συστηματική. Όπως όλα δείχνουν το απίστευτο αυτό γεγονός άρχισε μια εβδομάδα πριν την καταγγελία. Ο πατέρας όταν ενημερώθηκε, άμεσα έσπευσε στο τμήμα για να καταγγείλει την ίδια την κόρη του.

Η υπόθεση ακόμη διερευνάται, η προανάκριση γίνεται από την Υποδιεύθυνση Μεσσηνίας και το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμάτας. Όσο για την 14χρονη, η ίδια εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, ο οποίος επιβεβαίωσε τα όσα έχουν συμβεί. Απομένει το ιατρικό πόρισμα.

Η 19χρονη και ο 28χρονος σύντροφός της προσήλθαν στον Εισαγγελέα όπου ζήτησαν διορία για να απολογηθούν, την οποία και έλαβαν προθεσμία για την Παρασκευή.

enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου