ΕΛΛΑΔΑ

Εκθεση Franchising: Επώνυμα brands προτείνουν συνεργασία

εκθεση-franchising-επώνυμα-brands-προτείνουν-συνεργ-14670

Στο κοινό της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας

Ανοίγει αύριο τις πύλες της στο ξενοδοχείο PORTOPALACE στην Θεσσαλονίκη η έκθεση-θεσμός στον χώρο του «επιχειρείν» και του franchising προκειμένου να υποδεχθεί τους επίδοξους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής και να συμβάλει στην σύναψη συνεργασιών και την παρουσίαση επικερδών προτάσεων.

Επώνυμες επιχειρηματικές προτάσεις, οι οποίες άντεξαν στον χρόνο αλλά και την κρίση από τον χώρο της μαζικής εστίασης, της υγείας, της ομορφιάς, των υπηρεσιών και συναφείς κλάδους και εμπορικούς τομείς (super-markets κλπ), θα παρουσιαστούν στο κοινό της Βορείου και της Κεντρικής Ελλάδος στην έκθεση ΚΕΜ FRANCHSISE, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Νοεμβρίου.

Η έκθεση πραγματοποιείται λίγους μήνες πριν από την καθιερωμένη ανοιξιάτικη διοργάνωση της Αθήνας και παρουσιάζει πρωτότυπες προτάσεις αλλά και επιμορφωτικά σεμινάρια, που θα επιτρέψουν στους επίδοξους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής ακόμη και αν έχουν μικρό budget ή ελάχιστη εμπειρία να υλοποιήσουν άμεσα και εύκολα τα επαγγελματικά τους σχέδια.

Όπως σε κάθε διοργάνωση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνάψουν συνεργασίες με ισχυρά ονόματα της αγοράς και να αναπτυχθούν κατά το παράδειγμα των μητρικών εταιρειών.

Το franchising είναι προσιτό σε κάθε προϋπολογισμό καθώς επιτρέπει μικρές ή μεγάλες επενδύσεις προσφέροντας εγγυήσεις επιτυχίας, κέρδους και συνεχούς ανάπτυξης.

Τα σεμινάρια που θα παρακολουθήσουν οι επισκέπτες της KEMFRANCHISE στην Θεσσαλονίκη:

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

12.30: ΓΙΑΤΙ ΤΟ FRANCHISE ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ;

(Πλάτων Μαλικούρτης, Γενικός Διευθυντής της Franchise Business Services (FBS), Κωνσταντίνος Εκατός, Γενικός Διευθυντής FBS B. Ελλάδος)

13.15: ΕΚΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ! ΤΟ FRANCHISING ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ (Παναγιώτης Γ. Ρουσόπουλος- Γενικός Διευθυντής της εταιρείας συμβούλων Franchise The Franchise Co. και Διευθύνων Σύμβουλος της Dale Carnegie Training Hellas)

14.15: ΠΩΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟYΜΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ(Στέφανος Ορφανίδης, InternetMarketer)

15.00: ONESTOP- SHOP ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & FRANCHISE(Θωμάς Κολοκότσης- Διευθύνων Σύμβουλος New Business Group)

17.00: ΠΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE; (Πλάτων Μαλικούρτης, Γενικός Διευθυντής της Franchise Business Service (FBS), Κωνσταντίνος Εκατός, Γενικός Διευθυντής FBS B. Ελλάδος)

17.45: ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΟ AFFILIETES ΚΑΙ ΤΟ INTERNET MARKETING, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ (Χάρης Παπαδόπουλος, Internet Marketer)

18.30: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ FRANCHISE: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ (Παναγιώτης Γ. Ρουσόπουλος- Γενικός Διευθυντής της εταιρείας συμβούλων Franchise The Franchise Co. και Διευθύνων Σύμβουλος της Dale Carnegie Training Hellas, Ορέστης Ρουσόπουλος, ‎New Business Development Managerat Dale Carnegie Training Hellas)

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

12.30: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ FRANCHISEE: 12 + 1 ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ (Παναγιώτης Γ. Ρουσόπουλος- Γενικός Διευθυντής της εταιρείας συμβούλων Franchise The Franchise Co. και Διευθύνων Σύμβουλος της Dale Carnegie Training Hellas)

13.30: FRANCHISE ΠΟΛΥΧΩΡΟΙ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΓΚΗ & ΜΟΔΑ(Θωμάς Κολοκότσης- Διευθύνων Σύμβουλος New Business Group)

14.15: ΤΙ ΤΥΠΟΣ ΕΙΜΑΙ; ΤΙ FRANCHISE ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ; (Πλάτων Μαλικούρτης, Γενικός Διευθυντής της Franchise Business Service (FBS), Κωνσταντίνος Εκατός, Γενικός Διευθυντής FBS B. Ελλάδος)

15.00: ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΤΗΣ OLYMPIC IDEA (Στέφανος Ορφανίδης, Internet Marketer)

16.00: ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ FRANCHISEE: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ

(Παναγιώτης Γ. Ρουσόπουλος- Γενικός Διευθυντής της εταιρείας συμβούλων Franchise The Franchise Co. και Διευθύνων Σύμβουλος της Dale Carnegie Training Hellas)

17.00: ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FRANCHISE;(Πλάτων Μαλικούρτης, Γενικός Διευθυντής της Franchise Business Service (FBS),Κωνσταντίνος Εκατός, Γενικός Διευθυντής FBS B. Ελλάδος)

17.45: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΤΟ INTERNET MARKETING (Χάρης Παπαδόπουλος, Internet Marketer)

18.30: FRANCHISE ENGAGEMENT: ΠΥΛΩΝΑΣ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ(Παναγιώτης Γ. Ρουσόπουλος- Γενικός Διευθυντής της εταιρείας συμβούλων Franchise The Franchise Co. και Διευθύνων Σύμβουλος της Dale Carnegie Training Hellas,Ορέστης Ρουσόπουλος, ‎New Business Development Managerat Dale Carnegie Training Hellas)

Χρήσιμες πληροφορίες

ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
14-16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PORTOPALACE 26ης Οκτωβρίου (Λιμάνι) Θεσσαλονίκη

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 18:00-21:00, ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:30-20:30, Website: www.kemexpo.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου