ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία στο φως για το θάνατο της 36χρονης αισθητικού Μαρίας Ιατρού

νέα-στοιχεία-στο-φως-για-το-θάνατο-της-36-144640

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της Μαρίας Ιατρού και το θάνατό της. Η γυναίκα είχε ανασυρθεί νεκρή από το αυτοκίνητό της στην Αμφιλοχία.

Η υπόθεση επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς ο πραγματογνώμονας ο οποίος εξέτασε το όχημά της μίλησε στο Star.

«Μπορούμε να εντοπίσουμε εδώ στο αριστερό μέρος υπάρχει ένα χτύπημα που δεν δικαιολογεί τη μετέπειτα κίνηση του οχήματος. Και όχι μόνο μετακινήθηκε το φτερό αλλά και το καπό του αυτοκινήτου».

Και συνέχισε λέγοντας:

«Προφανώς ένα όχημα έκλεισε το δρόμο της οδηγού, έχει εμπλοκή και εξετράπη το όχημα δεξιά. Το αυτοκίνητο ήρθε σε επαφή με άλλο, άνοιξε το καπό με αποτέλεσμα η οδηγός ενδεχομένως φοβήθηκε, έκανε ελιγμό δεξιά χτύπησε στις πέτρες και έπεσε στη θάλασσα», εξήγησε ο κ. Ρούσσης.

Υπενθυμίζεται ότι η 36χρονη αισθητικός και μητέρα τεσσάρων παιδιών ξεκίνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα από το σπίτι της στο Λουτράκι για ένα ταξίδι και βρέθηκε στην Αμφιλοχία. Όπως αναφέρουν τα στοιχεία, η γυναίκα είπε στον σύζυγο και τα παιδιά της πως ήταν πιεσμένη ψυχολογικά και γι’ αυτό ήθελε να φύγει για λίγες ημέρες να ηρεμήσει.

Δεν είπε πάντως που θα πήγαινε, ωστόσο προέκυψε πως τηλεφώνησε σε ξάδερφό της στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας και του ζήτησε να την φιλοξενήσει. Στις 04:17 τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στον ξάδερφό της. Του είπε ότι βρισκόταν έξω από την Πρέβεζα και θα καθυστερούσε.

Από εκείνη την στιγμή το κινητό της έπαψε να λειτουργεί.

Από τις κάμερες στα διόδια προέκυψε, ότι η γυναίκα πέρασε τη γέφυρα στο Ρίο, στις 03.35.

Η οικογένεια της κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου