ΕΛΛΑΔΑ

Παραιτήθηκε ο Κουκοδήμος από υφυπουργός Παιδείας

παραιτήθηκε-ο-κουκοδήμος-από-υφυπουρ-141527

Προβάλλοντας προσωπικούς λόγους παραιτήθηκε από τη θέση του υπουργού Παιδείας ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κουκοδήμος. Γνωστοποίθησε την παραίτησή του στον υπουργό Παιδείας Ανδρεά Λοβέρδο, και με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αναφέρει:

« Προς τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά,

Με την επιστολή μου αυτή επιθυμώ να σας ευχαριστήσω θερμά για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε με την εξαιρετικά τιμητική πρότασή σας να αναλάβω τα καθήκοντα του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων. Προσωπικοί και μόνον λόγοι με αναγκάζουν να παραιτηθώ από τη θέση μου. Διαβεβαιώνω ότι στηρίζω ως βουλευτής της Νέας; Δημοκρατίας και το έργο της κυβέρνησης και εσάς προσωπικά.

Με εκτίμηση

Κώστας Κουκοδήμος, Βουλευτής Πιερίας»

Ο κ. Κουκοδήμος βρίσκεται αυτή την ώρα μαζί με τον υπουργό Παιδείας στο Μέγαρο Μαξίμου σε προγραμματισμένη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με την ηγεσία τοιυ υπουργείου Παιδείας.

«Χάνω έναν πολύτιμο πολιτικό ειδικά στα θέματα σχολικού αθλητισμού» είπε ο υπουργός παιδείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος αναφερόμενος στην παραίτηση του βουλευτή Πιερίας από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση του τέως υφυπουργού Παιδείας οφείλεται σε οικονομικά προβλήματα της προσωπικής επιχειρησής του, η οποία οδεύει προς πτώχευση και δεν μπορούσε ως μέλος της κυβέρνησης να έχει χρέη προς το Δημόσιο.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου