ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Ο ξυλοδαρμός ήταν μόνο η αρχή – Του έβαλαν φωτιά στα πράγματα του σπιτιού του!

αγρίνιο-ο-ξυλοδαρμός-ήταν-μόνο-η-αρχή-140641

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο αναστατώνει το Αγρίνιο. Το θύμα δέχθηκε άγρια επίθεση, με τους δράστες να τον ακολουθούν μέχρι το σπίτι του…

Το επεισόδιο στο Αγρίνιο προκαλεί αίσθηση. Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι (27-01-2018) στην περιοχή του ΔΑΚ Αγρινίου, μεταξύ τριών τσιγγάνων. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, δύο άνδρες, ένας 19χρονος και ένας 41χρονος διαπληκτίστηκαν με 28χρονο ομόφυλό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες πέταξαν πέτρες στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο νεαρός, προκαλώντας φθορές και όταν εκείνος επιχείρησε να κατέβει από το όχημα, τον χτύπησαν και τον τραυμάτισαν ελαφρά στο πόδι.

Ο 28χρονος τότε επιβιβάστηκε εκ νέου στο αυτοκίνητό του φεύγοντας από το σημείο, όμως οι δράστες δεν σταμάτησαν εκεί καθώς τον ακολούθησαν μέχρι την οικεία του. Οι δύο άνδρες δεν δίστασαν να μπουν στο σπίτι του, να του πετάξουν στο δρόμο τα πράγματα (διάφορα αντικείμενα και συσκευές) και να τους βάλουν φωτιά!

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός με αποτέλεσμα ισχυρές δυνάμεις να σπεύσουν στο σημείο. Οι δράστες ωστόσο πρόλαβαν να αποχωρήσουν. Τα στοιχεία τους όμως έχουν ταυτοποιηθεί.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το επεισόδιο στο Αγρίνιο

«Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 19 και 41 ετών, διότι χθες το μεσημέρι, έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν με 28χρονο ημεδαπό, σε καταυλισμό, στο Αγρίνιο έριξαν πέτρες στο αυτοκίνητο του προκαλώντας φθορές σε αυτό, ενώ τον τραυμάτισαν ελαφρά στο πόδι.

Στη συνέχεια ενώ ο 28χρονος είχε αποχωρήσει από το σημείο, οι δράστες μετέβησαν σε καταυλισμό που διαμένει και αφού έβγαλαν όλα τα πράγματά του έξω από την οικία του, έβαλαν φωτιά σε αυτά με αποτέλεσμα να καταστραφούν».

Πηγή: sinidisi.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου