ΕΛΛΑΔΑ

Πρεμιέρα… στο τμήμα για αντιδήμαρχο του Μπουτάρη

πρεμιέρα-στο-τμήμα-για-αντιδήμαρχο-τ-139833

Η νέα δημοτική αρχή της Θεσσαλονίκης ορκίστηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και έπιασε αμέσως δουλειά. Αλλωστε ερχόταν με φόρα από την προηγούμενη θητεία. Ωστόσο, μια αντιδήμαρχος του Γιάννη Μπουτάρη έκανε πρεμιέρα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο λόγος για την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Παιδείας, Ελλη Χρυσίδου, η οποία μεταφέρθηκε στο τμήμα για μια… εξέδρα.

Η εξέδρα στήθηκε στην πλατεία Λευκού Πύργου για τις ανάγκες των εκδηλώσεων «Μουσικές και Δράσεις στα Μνημεία Θεσσαλονίκης».

Επειτα από ανώνυμη καταγγελία, στο σημείο έφτασε περιπολικό της αστυνομίας και οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους υπαλλήλους την προβλεπόμενη άδεια για την εκτέλεση των εργασιών. Οι εργαζόμενοι δεν είχαν φροντίσει να έχουν μαζί τους το έγγραφο, παρότι, όπως ενημέρωσαν, η άδεια είχε εκδοθεί από την αρμόδια υπηρεσία. Τότε οι αστυνομικοί τους ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να προχωρήσουν σε αυτόφωρη σύλληψη του υπευθύνου υπαλλήλου. Η αρμόδια αντιδήμαρχος, Έλλη Χρυσίδου, η οποία ήταν παρούσα στον χώρο, προσφέρθηκε να μεταβεί η ίδια στο ΑΤ Λευκού Πύργου. Φρόντισε δε να της αποσταλεί το έγγραφο με τη σχετική άδεια και όταν η διαδικασία ολοκληρώθηκε, αφέθηκε ελεύθερη και αποχώρησε από το Αστυνομικό Τμήμα.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου