LIFE STYLE

Ρουσσέτος Δημητρόγλου: Οι δηλώσεις του μαέστρου του Παντελή Παντελίδη που προκάλεσαν αίσθηση

ρουσσέτος-δημητρόγλου-οι-δηλώσεις-το-139331

Συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος παραχώρησε ο μαέστρος του Παντελή Παντελίδη, Ρουσσέτος Δημητρόγλου, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την γνωριμία τους, την συνεργασία τους, αλλά και για το αν θα συνεργαζόταν με τον αδελφό του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Κωνσταντίνο. Ακόμη, ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου τοποθετήθηκε σχετικά με τον σάλο που είχε ξεσπάσει με τον Παντελή Παντελίδη και το τραγούδι που ερμήνευσε στην Κύπρο.

“Πόσα χρόνια ήσασταν με τον Παντελή Παντελίδη;” τον ρώτησε αρχικά ο Τάσος Τρύφωνος, με τον μαέστρο να απαντά «Γνωριστήκαμε στα γραφεία της δισκογραφικής του εταιρείας, το καλοκαίρι πριν του φτιάξω το πρώτο του τραγούδι, το “Δεν ταιριάζετε σου λέω”. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες».

Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερώτηση για τον στίχο “Μία γκόμενα που τριγυρνά στα Κατεχόμενα” και τα σχόλια που ακολούθησαν, ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου είπε ότι ο Παντελής Παντελίδης «αισθανόταν πάρα πολύ άσχημα, διότι άλλα έλεγε το τραγούδι και μιλάμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος υπηρέτησε την πατρίδα στον στρατό, μιλάμε για έναν Έλληνα. Για εμένα δεν θα έπρεπε να ασχοληθεί καθόλου, γιατί όλα αυτά ήταν ψεύδη και κατασκευασμένα πράγματα για να πουλήσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι σε αυτές τις εκπομπές και θα έπρεπε να ντρέπονται. Έχουν πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης και κανείς δεν έχει αναφερθεί σε αυτό. Γιατί η ψυχολογία σου σε οδηγεί να κάνεις και πράγματα».

Ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου είπε ότι δεν του έχει γίνει καμία πρόταση να συνεργαστεί με τον αδελφό του. Ωστόσο πρόσθεσε: «Και 1 εκατ. ευρώ να μου έδιναν δεν θα προχωρούσα σε κάτι τέτοιο. Μετά την απώλεια του Παντελή Παντελίδη δεν μου άρεσε η όλη κατάσταση. Δεν μου άρεσε όπως κινήθηκε όλο αυτό το πράγμα».

Όταν ρωτήθηκε το αν εννοεί την πλευρά της οικογένειας, απάντησε: «Μάλλον, από όποιον κατηύθυνε αυτό το πράγμα, δεν ξέρω η οικογένεια το κατηύθυνε ; Η δισκογραφική εταιρεία; Δεν ξέρω ποιος το κατηύθυνε όλο αυτό, δηλαδή να βγαίνουν cd, τραγούδια όλη την ώρα, από έναν άνθρωπο που έχει φύγει; Εγώ δεν λέω τη λέξη εκμετάλλευση, εγώ λέω ότι δεν μου άρεσε, όπως το σχεδίασαν».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο με τα όσα είπε ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου

enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου