ΕΛΛΑΔΑ

Η ανάρτηση του Ευ. Βενιζέλου για τον 1 χρόνο ΣΥΡΙΖΑ

η-ανάρτηση-του-ευ-βενιζέλου-για-τον-1-χρ-136604

«Εθνικός και κοινωνικός κορμός είναι το προοδευτικό κέντρο που δεν συνενώνει μικρές φωνές, αλλά διασφαλίζει στο όνομα της αλήθειας την ευρύτατη συναίνεση γύρω από τις αναγκαίες αλλαγές, που επιτρέπουν στη χώρα μας να βγει από τη δημοσιονομική κηδεμονία…», τονίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε ανάρτησή του στα social media.

Με αφορμή τον ένα χρόνο μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και του σχηματισμού κυβέρνησης με τους ΑΝΕΛ, ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλεί σε εθνική αυτογνωσία προκειμένου, μεταξύ άλλων, «να διαπιστώσουμε την πανηγυρική και επώδυνη διάψευση της “αντιμνημονιακής” δημαγωγικής εξαπάτησης. Να καταγράψουμε το κόστος της που δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά αφορά όλες τις παραμέτρους της εθνικής ισχύος.

»Να κατανοήσουμε ότι το έσχατο κυβερνητικό τέχνασμα της προπαγανδιστικά οργανωμένης αμφιθυμίας σε σχέση με την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου -στο οποίοι οι ίδιοι ενέταξαν τη χώρα με τους χειρότερους δυνατούς όρους- δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο στη στασιμοχρεοκοπία και στην ανακύκλωση της μιζέριας».

zougla.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου