ΕΛΛΑΔΑ

Εορδαία: Αγωνία για τον 40χρονο αγνοούμενο στην τεχνητή λίμνη Περδίκκα

εορδαία-αγωνία-για-τον-40χρονο-αγνοούμε-136404

Δεν έχουν μέχρι τώρα αποτέλεσμα οι έρευνες των σωστικών συνεργείων στην τεχνητή λίμνη στην Εορδαία.

Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίστηκαν οι έρευνες για την ανεύρεση του 40χρονου που αγνοείται στην τεχνητή λίμνη του Περδίκκα στην Εορδαία.

Οι δύτες από την 2η ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν και πάλι το έργο τους, που ενισχύεται με μία σωστική λέμβο και ενσωματωμένο σε αυτήν έναν σύγχρονο μηχανισμό που απεικονίζει φωτογραφικά τα σημεία που διαπλέει, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ήταν λίγο μετά μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν ο 40χρονος μαζί με θηροφύλακα του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας επιβιβάστηκαν σε μία βάρκα προκειμένου να διερευνήσουν καταγγελίες για παράνομη αλιεία.

Κάποια στιγμή, για άγνωστο λόγο, η βάρκα ανετράπη και οι δύο επιβαίνοντες έπεσαν στο νερό με τον θηροφύλακα, ο οποίος κρατήθηκε από το πλεούμενο, να καταφέρνει, δύο ώρες αργότερα να βγει για να μεταφερθεί, με υποθερμία στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και συγχρόνως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στις έρευνες συνδράμει το τμήμα αυτοδυτών Καστοριάς, με δύο δύτες, ενώ, στον χώρο της τεχνητής λίμνης, παραμένουν ψαράδες, πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και τέσσερις λέμβους. Ο θηροφύλακας νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου