ΕΛΛΑΔΑ

Σταυρινούδη-Σόδη: «Δεν πήγα στη Βουλή για να σχολιαστεί το ντύσιμό μου»

σταυρινούδη-σόδη-δεν-πήγα-στη-βουλή-γ-135828

«Εγώ στη Βουλή πήγα, έστω και τρίτη επιλαχούσα, για έργο. Όχι για να σχολιαστεί το ντύσιμό μου, το μαύρισμά μου». Με αυτά τα λόγια, σε παρέμβασή της στο Mega το πρωί της Τετάρτης, σχολίασε η νέα βουλευτής Χίου της ΝΔ Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη, τα όσα αναφέρθηκαν σε διάφορα μέσα για την εμφάνισή της κατά την ορκωμοσία της την Τρίτη στη Βουλή.

Αφορμή για σχόλια στάθηκε η αμφίεσή της που αποκάλυπτε το μπούστο της. Οι εικόνες μεταδόθηκαν από το κανάλι της Βουλής και γρήγορα έκαναν το γύρο των κοινωνικών δικτύων. Ο Γιάννης Τραγάκης, που προήδρευε εκείνη την ώρα του Σώματος, αναφώνησε «ωχ Παναγία μου…» και το βίντεο έκανε τον γύρο του Διαδικτύου.

Η Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη ορκίστηκε βουλευτής αφού αναγνώστηκε η επιστολή παραίτησης του Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος ορκίσθηκε αντιπεριφερειάρχης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Ο Σταμάτης Κάρμαντζης είχε ορκισθεί βουλευτής μόλις τον περασμένο Μάιο, όταν πήρε τη θέση του εκλεγμένου βουλευτή Κώστα Μουσουρούλη, ο οποίος είχε παραιτηθεί για να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.

Δεύτερη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Χίο η Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη είχε λάβει στις εκλογές του Ιουνίου 2012, μόλις 293 σταυρούς.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου