ΕΛΛΑΔΑ

«Με έγδυσαν»! Θύμα της σπείρας που κλέβει σπίτια η Καίτη Γκρέυ

με-έγδυσαν-θύμα-της-σπείρας-που-κλέβ-133748

Δύσκολες στιγμές ζει η μεγφάλη λαϊκή τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ, που καταγγέλει ληστεία σε βάρος της από σπείρα κακοποιών. Η τραγουδίστρια υποπτεύεται μια Γεωργιανή, η οποία λίγες μέρες πριν από την κλοπή είχε προσληφθεί ως οικιακή βοηθός. Στην καταγγελία της αναφέρει ότι αυτή η γυναίκα και μια φίλη της την “έγδυσαν” κυριολεκτικά.

Η καταγγελία της

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Καίτης Γκρέυ στην espresso, οι άνθρωποι που τη λήστεψαν γνώριζαν ότι την ημέρα που θα έμπαιναν στο σπίτι της ήξεραν ότι δεν θα είναι εκεί, αφού μια ξαφνική αδιαθεσια την ανάγκασε να πάει στο νοσοκομείο. Η λαϊκή τραγουδίστρια λέει χαρακτηριστικά: «Η αδιαθεσία μπορεί να προήλθε από «κάτι», ίσως και δηλητήριο που μου έριξαν στο νερό για να μη βρίσκομαι σπίτι μου και να μπορέσουν να με κλέψουν ανενόχλητοι. Ένας φίλος γιατρός, που μένει κοντά μου, έρχεται κάθε βράδυ και μου παίρνει την πίεση. Πριν από μερικές μέρες ήρθε και είδε ότι δεν ήμουν καλά. Αμέσως πήρε έναν φίλο του και του είπε στείλε ασθενοφόρο γιατί η Καίτη δεν είναι καλά. Νόμιζε ότι είχα πάθει εγκεφαλικό. Πράγματι, πήγα στο νοσοκομείο όπου παρέμεινα τέσσερις μέρες, χωρίς όμως να βρουν κάτι οι γιατροί. Εγώ πιστεύω πως μου έριξαν κάποια ουσία στο νερό για να στείλουν στο νοσοκομείο και να με κλέψουν με την ησυχία τους».

Τα πρόσωπα που υποπτεύεται

Το ένα πρόσωπο από τα δύο πρόωπα που υποδεικνύει είναι μια οικιακή βοηθός από τη Γεωργία και το δεύτερο μια φίλη της Γεωργιανής, την οποία είχε προσλάβει 4 μέρες πριν από την κλοπή.

Οι δύο γυναίκες είχαν κλειδιά του σπιτιού της τραγιουδίστριας και έχει ήδη δώσει τα ονόματά τους στην Αστυνομία, σε επίσημη καταγγελία.

Πήραν χρήματα, γούνες, κατσαρόλες ακόμα και πιεσόμετρο

Σύμφωνα με την καταγραφή που έκανε η Καίτη Γκρέυ, από το σπίτι αφαιρέθηκαν: 4.500 ευρώ, ένα γούνινο παλτό black diamond αξίας 10.000 ευρώ, πολλά ρούχα από την γκαρνταρόμπα της, οικιακές συσκευές όπως μίξερ, τηγάνια, κατσαρόλες, ακόμη και πιεσόμετρο!

«Με «έγδυσαν. Και τι δεν πήραν! Είχα πράγματα διπλά και μου τα πήραν όλα. Τουλάχιστον μου άφησαν το ένα πιεσόμετρο. Πήραν ψησταριές, βαλίτσες γεμάτες ρούχα, παλτό, σεντόνια, μαξιλάρια, πετσέτες. Μου πήραν ακόμη δίσκους και κασέτες. Κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι που μου λείπει», περιγράφει η τραγουδίστρια.

Οι έρευνες, μέχρις στιγμής, δεν έχουν κάποιο αποτέλεσμα.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου