ΕΛΛΑΔΑ

Κουτσούμπας: Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ εξαπατούν το λαό

κουτσούμπας-κυβέρνηση-και-συριζα-εξα-126941

«Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατούν τον λαό. Επιχειρούν να εγκλωβίσουν και να καθηλώσουν τη λαϊκή αγωνία για την επόμενη μέρα στο ποια κυβέρνηση θα εξασφαλίσει την επιστροφή στην καπιταλιστική ανάπτυξη και θα κάνει καλύτερη διαπραγμάτευση με την τρόικα» δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Αναφερόμενος στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου, από το βήμα της 79ης ΔΕΘ, ο Δημήτρης Κουτσούμπας χαρακτήρισε τις εξαγγελίες «προκλητικές» για τα λαϊκά στρώματα και «ψίχουλα» που θα εξανεμιστούν με τη φορολόγηση.

Ζήτησε μάλιστα κατάργηση «εδώ και τώρα» του ΕΝΦΙΑ και «όλων των ληστρικών νόμων και χαρατσιών», δημεύσεων και πλειστηριασμών.

Κατήγγειλε ακόμα «αλισβερίσια» της κυβέρνησης και κομμάτων στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, είπε η οποία δεν να χρησιμοποιείται για «κάλπικα παιγνίδια». Επανέλαβε ακόμα ότι το ΚΚΕ θα ψηφίσει «παρών» όποια κι να είναι η πρόταση.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου