ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα

θεσσαλονίκη-ολοκληρώθηκε-η-ανάκριση-121895

Περαιώθηκε η κύρια ανάκριση για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, την Πρωτοχρονιά, στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την παράδοση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων στην ανακρίτρια, ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Τοξικολογίας Νίκος Ράικος κλήθηκε να καταθέσει παρέχοντας διευκρινίσεις για τα ευρήματα. Ως γνωστόν, από τον έλεγχο στα ούρα της καταγγέλλουσας δεν προέκυψε η χορήγηση ναρκωτικών ουσιών που επηρέασαν το νευρικό σύστημα της 24χρονης, κάμπτοντας τις αντιστάσεις της, ενώ και η κατανάλωση αλκοόλ ήταν σε χαμηλά επίπεδα.

Από την πλευρά της πολιτικής αγωγής, δεν υποβλήθηκε αίτημα για την εξέταση τριχών της παθούσας, με στόχο τον εντοπισμό ιχνών ναρκωτικών, σε εργαστήριο του εξωτερικού.

Προσεχώς, η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί σε εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος θα κάνει σχετική πρόταση προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, για την παραπομπή ή την απαλλαγή του γόνου εύπορης οικογένειας, ο οποίος είναι ο μοναδικός κατηγορούμενος.

Εις βάρος του 27χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος.

Πηγή: Gr Times.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου