ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Απίστευτη γκάφα σε διάρρηξη ταβέρνας

χανιά-απίστευτη-γκάφα-σε-διάρρηξη-ταβ-121417

Πίστευαν ότι μετά τη διάρρηξη που έκαναν σε ταβέρνα στα Χανιά, δεν είχαν αφήσει το παραμικρό ίχνος πίσω τους.

Γι’ αυτό και όταν οι αστυνομικοί τους χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού τους, εκείνοι αρνήθηκαν με έντονο ύφος, την ανάμειξή τους, στην υπόθεση. Όμως οι αστυνομικοί είχαν βίντεο. Κάτι που οι διαρρήκτες δεν φαντάζονταν όταν έφευγαν από την ταβέρνα. Θεωρούσαν πως είχαν καταστρέψει το καταγραφικό της κάμερας, αλλά στην πραγματικότητα είχαν χτυπήσει το σύστημα πυρασφάλειας.

Νόμιζαν πως έσπασαν την κάμερα, αλλά…

Απόλυτα βέβαιοι πως δεν υπήρχε περίπτωση να τους πιάσουν ήταν ένα ζευγάρι κλεφτών στην Κίσαμο. Πρόκειται για έναν άντρα από την Αθήνα και μια γυναίκα από την Κίσαμο στα Χανιά και οι δύο νεαρής ηλικίας, οι οποίοι με έκπληξη είδαν τους αστυνομικούς να χτυπούν την πόρτα του σπιτιού στο οποίο διαμένουν.

Και αυτό γιατί όταν διέρρηξαν μια ταβέρνα στην Πλάκα Κισάμου, ήταν απόλυτα σίγουροι πως ουδείς θα τους ανακάλυπτε αφού πίστευαν πως είχαν σπάσει την καταγραφική κάμερα εσωτερικού κυκλώματος. Παρά του ότι η ταβέρνα ήταν κλειστή, η κάμερα ήταν σε λειτουργία και όταν το ζευγάρι των διαρρηκτών μπήκε μέσα από ένα παράθυρο φορώντας κουκούλες και μάσκες, το πρώτο που θέλησαν να κάνουν ήταν να πάρουν ένα κοντάρι για να σπάσουν την κάμερα.

Έκλεψαν 150 ευρώ σε κέρματα

Στη συνέχεια έκλεψαν περίπου 150 ευρώ σε κέρματα που είχαν απομείνει στο ταμείο, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή με πληκτρολόγιο, ποντίκι, οθόνη και ένα κινητό τηλέφωνο. Μόνο που το «ματάκι» που έσπασαν δεν ήταν το καταγραφικό της κάμερας, αλλά το σύστημα πυρασφάλειας!

Και ενώ οι δράστες ήταν βέβαιοι πως είχαν σπάσει την κάμερα τριγυρνούσαν στο κατάστημα άνετοι. Έτσι όταν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κισάμου, είδαν το βίντεο, ήταν θέμα χρόνου να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Βέβαιοι πως είχαν σπάσει την κάμερα, αρχικά αρνήθηκαν και μάλιστα έντονα πως έκαναν την διάρρηξη, αλλά τελικά ομολόγησαν υπο τον βάρος του βίντεο.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, στο σπίτι όπου διαμένουν βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, ενώ τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου