ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλει ο Φώτης Κουβέλης

επιστροφή-στον-συριζα-προαναγγέλλει-115701

Την ώρα που στο πολιτικό σκηνικό επικρατεί αβεβαιότητα, το ενδεχόμενο επιστροφής στον ΣΥΡΙΖΑ άφησε ανοιχτό ο Φώτης Κουβέλης την Τρίτη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, σημείωσε ότι μετά την ευρωπαϊκή στροφή και την αλλαγή του περιεχομένου και του χαρακτήρα της πολικής του ΣΥΡΙΖΑ έχουν περιοριστεί οι διαφορές του με το κόμμα. «Με προϋποθέσεις, όπως η χάραξη συγκεκριμένης πολιτικής, θα έμπαινα» ανέφερε.

Ο Φ.Κουβέλης εισήγαγε και νέο όρο σε ό,τι αφορά την πολιτική που θα πρέπει να ασκηθεί, μιλώντας για «αντίρροπα».

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουβέλης ανέφερε: «Η σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο είναι πάντοτε αναγκαία αλλά εκείνο που πρέπει να γίνει είναι τα αντίρροπα… Θα πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το πλαίσιο είναι συγκεκριμένο και σκληρό και ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να εξασφαλίσει τα αντίρροπα».

Σε ό,τι αφορά τις κινητοποιήσεις των αγροτών, φαίνεται να συμμερίζεται την άποψη του Μεγάρου Μαξίμου ότι υπάρχουν υπονομευτές της κυβέρνησης.

Όπως είπε, όλες οι απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν πολιτικό στόχο και όσοι κινητοποιούνται αυτό επιθυμούν να αλλάξει η πολιτική που τους αφορά, όμως ανεξάρτητα από αυτό «υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να υπονομεύσουν την κυβέρνηση και να αλλάξουν το καθεστώς των πραγμάτων και της κυβέρνησης».

«Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση βρίσκεται σε συμπληγάδες» ανέφερε, αλλά επισήμανε ότι «υπάρχει δυνατότητα διορθωτικών παρεμβάσεων για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες».

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου