ΕΛΛΑΔΑ

Ξεπεράστηκαν τα εμπόδια για το ταξίδι ζωής της Ντένιας στη Βοστώνη

ξεπεράστηκαν-τα-εμπόδια-για-το-ταξίδι-112048

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει το ταξίδι της Ντένιας Παράσχη στη Βοστώνη, καθώς ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια. Το αργότερο έως την Παρασκευή, η 28χρονη από τη Ζάκυνθο θα κάνει το πιο κρίσιμο ταξίδι της ζωής της στις ΗΠΑ, ώστε να θεραπευτεί από τη σπάνια ασθένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα κυρίως γραφειοκρατικά και αύριο η 28χρονη κοπέλα, που έχει ενώσει όλους τους Έλληνες με το πρόβλημα υγείας της, θα βρίσκεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βοστώνης.

Αυτή την στιγμή η οικογένεια της Ντένιας έχει στα χέρια της τέσσερις προτάσεις αεροπορικών εταιριών και τις εξετάζει όλες, καθώς για να ταξιδέψει η 28χρονη πρέπει να διασφαλιστεί ειδικός χώρος στο αεροπλάνο.

Στην Αμερική έχει γίνει πολύ σοβαρή προετοιμασία από οργανώσεις της Ομογένειας για την υποδοχή της Ντένιας και της οικογένειάς της και σε αυτό έχει συμβάλει ιδιαίτερα η ζακυνθινής καταγωγής και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα.

Πολίτες κάθε ηλικίας συνεχίζουν να προσφέρουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την Ντένια, σε λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην Εθνική Τράπεζα.

Για το Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί πολλές εκδηλώσεις στη Ζάκυνθο, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα και να δοθούν στην οικογένεια Παράσχη.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου