ΕΛΛΑΔΑ

Αττική: Εμπρηστικές επιθέσεις σε Ειρηνοδικείο, ΔΕΔΔΗΕ και αυτοκίνητα

αττική-εμπρηστικές-επιθέσεις-σε-ειρη-111328

Οι επιθέσεις ξεκίνησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες Τρίτη, οπότε άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελείτο από γκαζάκια στην είσοδο του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου, επί της Λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου Β’. Προκλήθηκε μαύρισμα στον τοίχο του κτιρίου (φωτογραφία αρχείου από Eurokinissi, επάνω).

Σε ΙΧ και ΔΕΔΔΗΕ

Λίγα λεπτά αργότερα, νέα εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Αποστόλου Παύλου και Σητείας, στο Αιγάλεω, με στόχο σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο πυρπόλησαν άγνωστοι δράστες.

Εμπρηστικός μηχανισμός με γκαζάκια τοποθετήθηκε και έξω από τα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ, επί της οδού Αμασείας στο Παγκράτι, ο οποίος εξερράγη λίγο στις 02.30 σήμερα Τετάρτη, προκαλώντας μικρές ζημιές στο ρολό και τον τοίχο του υποκαταστήματος.

Και λίγα λεπτά πριν τις 05.00, νέα εμπρηστική επίθεση έγινε στον Κολωνό, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως, με στόχο σταθμευμένο όχημα.

Στο Ειρηνοδικείο και τον ΔΕΔΔΗΕ δεν χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής διότι δεν προκλήθηκε φωτιά, ενώ για την κατάσβεση των πυρκαγιών στα αυτοκίνητα κινητοποιήθηκαν συνολικά 16 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου