ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Φίλιππος: Με αλυσίδες η κίνηση στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας

κακοκαιρία-φίλιππος-με-αλυσίδες-η-κίν-106150

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, η κίνηση των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη.

Από το ίδιο σημείο της Εθνικής Οδού δεν επιτρέπεται η κίνηση των βαρέων οχημάτων.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή χιονόνερο, χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές με μικρό υψόμετρο στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε πολύ χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Οι μέγιστες τιμές της θα φτάσουν στα βόρεια τους 04 με 06 βαθμούς, στα δυτικά καθώς και τη νησιωτική χώρα τους 08 με 10 βαθμούς και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές τους 06 με 08 βαθμούς Κελσίου.

Ισχυρός παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ο οποίος στα βορειοδυτικά θα είναι κατά τόπους ολικός.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου