ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος ο 55χρονος που μαχαίρωσε μάγειρα επειδή δεν του άρεσε το κοντοσούβλι

προφυλακιστέος-ο-55χρονος-που-μαχαίρωσ-1055354

Ο 65χρονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 55χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε έναν 65χρονο μάγειρα, σε ουζερί της Μενεμένης, στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ μετά τις εξηγήσεις που έδωσε στον ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 55χρονου, Λευτέρη Μπιλιωνα, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι όλα έγιναν μετά από μια παρεξήγηση που υπήρχε ανάμεσα σε εκείνον και την υπεύθυνη της επιχείρησης και τότε μπήκε το θύμα στη μέση και τον τραυμάτισε με το μαχαίρι, ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του δικηγόρου του:

Το περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές Μαρτίου, ύστερα από διαπληκτισμό μεταξύ των δύο ανδρών. Ο 55χρονος κατηγορείται ότι κάρφωσε ένα μαχαίρι στην κοιλιά του 65χρονου Αλβανού μάγειρα και αφορμή φέρεται να ήταν, σύμφωνα με το θύμα, ότι δεν του άρεσε το κοντοσούβλι που του σέρβιρε, καθώς θεώρησε ότι ήταν χθεσινό. Τότε ο κατηγορούμενος άρχισε να εξαπολύει ύβρεις προς τον μάγειρα και επάνω στον καβγά τον τραυμάτισε με το μαχαίρι, ενώ αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

Ο 65χρονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

thessaloniki-52xronos__2_
thessaloniki-52xronos__3_
thessaloniki-52xronos__1_

Ο άντρας παρουσιάστηκε την Τρίτη, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και ακολούθησε η σύλληψή του.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου