LIFE STYLE

Γιάννης Κότσιρας κατά Εύης Δρούτσα: «Όταν λέμε το “τα” 3 φορές, κινδυνεύουμε με μήνυση»

γιάννης-κότσιρας-κατά-εύης-δρούτσα-ό-1053444

Έντονος σχολιασμός και κριτική έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες με την υποψηφιότητα της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision τον Μάιο του 2024. Το τραγούδι με τίτλο «Ζάρι», που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι σχολιάσε και η στιχουργός Εύη Δρούτσα και το «τα τα τα» της Εύης Δρούτσα.

Εν εξάλλω η Εύη Δρούτσα για τους στίχους του τραγουδιού

«Με μία λέξη; Αχταρμάς. Ο Στέφανος Κορκολής είχε γράψει ένα τραγούδι που λεγόταν Ένα βράδυ στην Ομόνοια, όπου είχε όλες τις μουσικές από τα κράτη που κυκλοφορούν στην Ομόνοια. Αυτά που παρουσίασαν χθες στο clip τα παρουσίασαν με έναν πολύ άσχημο τρόπο. Ίσως εάν δεν έκαναν 185 μουσικοί το τραγούδι και 182 στιχουργοί στο στίχο ίσως ήταν καλύτερο», είπε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

«Εγώ είμαι στην ιδέα του παραγωγού, πρέπει να παράγει κάποιος. Συμφώνησαν τόσοι άνθρωποι να κάνουν ένα τραγούδι; Η λέξη ‘’ζάρι’’ δεν ακούγεται. Πρέπει να ξέρουμε πως η τελευταία λέξη με την πρώτη πρέπει να έχει σχέση. Δεν γράφουμε ένα τραγούδι έτσι. Το τραγούδι ‘’τα τα τα’’ λέγεται».

Η αντίδραση του Γιάννη Κότσιρα

Στη συγκεκριμένη τοποθέτηση θέλησε να πάρει θέση ο Γιάννης Κότσιρας και μάλιστα επί σκηνής, παίρνοντας θέση κατά της γνωστής στιχουργού.

«Τους στίχους αυτούς από το τραγούδι του Πιτσίνιαγκα, “χτυπάει η καρδιά μου δυνατά, τα, τα, τα” και διαμαρτύρεται λέει η Δρούτσα ότι βγήκε η Σάττι και της έκλεψε, όχι τον στίχο, αλλά το “τα, τα, τα” και τους κατηγορεί ότι δεν έχουν έμπνευση. Θέλει προσοχή παιδιά το πράγμα. Όταν λέμε το τα, τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση», είπε ο Γιάννης Κότσιρας.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου