ΕΛΛΑΔΑ

Νέα δράση της ομάδας Streetworκ του ΟΚΑΝΑ με την στήριξη του Γρηγόρη Δημητριάδη

νέα-δράση-της-ομάδας-streetworκ-του-οκανα-με-τη-1049317

Μια ακόμα δράση της ομάδας Streetworκ του ΟΚΑΝΑ πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, καθώς εθελοντική ομάδα βρέθηκε μαζί της σε χώρους συνάθροισης ατόμων που κάνουν χρήση ψυχοδραστικών ουσιών και μοίρασε kit ασφαλέστερης εισπνεόμενης και ενέσιμης χρήσης. Κατά τη διάρκεια της ίδιας δράσης πραγματοποιήθηκαν βραχείες υποστηρικτικές παρεμβάσεις, ενώ διανεμηθήκαν νερά, κουβέρτες και ρούχα.

Τη συγκεκριμένη δράση Streetwork του Οργανισμού, αποφάσισε να υποστηρίξει για ακόμη μία φορά έμπρακτα ο τέως γ.γ. του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης. Μάλιστα, ο Οργανισμός ευχαρίστησε δημοσίως, μέσω σχετικής του ανάρτησης σε κοινωνικούς ιστότοπους, τον κ. Δημητριάδη για την στήριξή του, ενώ και ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, Αθανάσιος Θεοχάρης, δήλωσε: «Η στήριξη του κ. Γρηγόρη Δημητριάδη στον ΟΚΑΝΑ είναι αδιάλειπτη και συνεχής, και αποδεικνύει το έντονο αίσθημα αλληλεγγύης που τον διακατέχει. Στόχος όλων μας, η ομαλή κοινωνική ένταξη των ευάλωτων συνανθρώπων μας. Με τις δράσεις streetwork και τις παρεμβάσεις μας φροντίζουμε τους ευάλωτους πληθυσμούς και τους κινητοποιούμε για ένταξη σε θεραπεία και αντιμετώπιση των εξαρτήσεων».

Τη δράση υποστήριξε επίσης και η RECYCOM, η πρώτη Ελληνική επιχείρηση που εφαρμόζει σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης των μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης, προσφέροντας φούτερ και πανωφόρια προς τους ωφελούμενους των υπηρεσιών του ΟΚΑΝΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου