ΕΛΛΑΔΑ

Γλυφάδα: Ο Αιγύπτιος ήταν επιστάτης στα εξοχικά της οικογένειας Καρνέση – Εφτασε στο μακελειό όταν απολύθηκε

γλυφάδα-ο-αιγύπτιος-ήταν-επιστάτης-στ-1044352

Σοκ έχει προκαλέσει το μακελειό στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, όπου ο ένοπλος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε δύο στελέχη και έναν υπάλληλο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Πρόκειται για έναν Αιγύπτιο με το όνομα Αρης, 76 ετών, ο οποίος εργαζόταν επί 36 χρόνια για την οικογένεια Καρνέση και φέρεται να απολύθηκε πριν από έναν χρόνο περίπου.

Μάρτυρας του αδιανόητου περιστατικού ανέφερε στην εκπομπή «T-live», της Τατιάνας Στεφανίδου, ότι, από όσα η ίδια γνωρίζει, η οικογένεια είχε παραχωρήσει στον Αιγύπτιο ένα σπίτι όλα αυτά τα χρόνια για να μένει, από το οποίο τον εκδίωξε και, κατά την ίδια, αυτό ήταν που πυροδότησε την οργή του και προέβη σήμερα σε αυτή την πρωτοφανή για την Ελλάδα επίθεση στα γραφεία των πρώην αφεντικών του.

Ο 76χρονος ήταν επί δεκαετίες ο επιστάτης των σπιτιών της οικογένειας Καρνέση και ένα άτομο της εμπιστοσύνης τους.

Σήμερα εισήλθε με το αυτοκίνητό του στα γραφεία και, έχοντας δύο όπλα, ανέβηκε τους ορόφους, ψάχνοντας τα πρώην αφεντικά του για να τους δολοφονήσει.

«Πάω να καθαρίσω τα αφεντικά, δεν θα πειράξω τους εργαζόμενους» φέρεται να είπε καθώς ανέβαινε τους ορόφους, προτρέποντας τους υπαλλήλους να φύγουν από το κτίριο.

Ο 76χρονος Αιγύπτιος δολοφόνησε την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση πυροβολώντας την στον κεφάλι, σκότωσε τον γαμπρό της, συνιδιοκτήτη της εταιρείας και σύζυγο της αδελφής της, αλλά και έναν υπάλληλο, πρώην καπετάνιο, ο οποίος, καθώς βρέθηκε μπροστά σε αυτό το σοκαριστικό περιστατικό, προσπάθησε να μπει στη μέση, να ηρεμήσει και να αφοπλίσει τον δράστη.

Κυνήγησε την Καρνέση και τη σκότωσε

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Live-News», στο Mega, κύριος στόχος του δράστη φέρεται να ήταν η Μαρία Καρνέση, την οποία και κυνήγησε μέσα στο κτίριο.

Συγκεκριμένα, αφού σκότωσε τον καπετάνιο που προσπάθησε να τον αφοπλίσει, στράφηκε στην εφοπλίστρια, η οποία κλειδώθηκε στο γραφείο της για να του ξεφύγει. Ο Αιγύπτιος άρχισε να πυροβολεί την πόρτα, καταφέρνοντας να σπάσει την κλειδαριά και να μπει στο γραφείο, όπου και τη σκότωσε.

Η οικογένεια Καρνέση φέρεται τα προηγούμενα χρόνια να είχε εμπλακεί σε μια δικαστική διαμάχη, οι δύο αδελφές εναντίον του μεγαλομετόχου αδελφού τους και, σύμφωνα με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο Αιγύπτιος φέρεται να είχε κρατήσει συγκεκριμένη στάση υπέρ της μίας πλευράς, και αυτός ήταν ο λόγος που η άλλη πλευρά τον εκδίωξε από τη θέση του.

Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, υπάλληλοι που κατέθεσαν στην αστυνομία ανέφεραν ότι μετά τη διαμάχη μεταξύ των αδελφών, ο ένας θεωρούσε ότι έπρεπε να κρύβει πράγματα από τον άλλον. Η γυναίκα που δολοφονήθηκε σήμερα ήξερε ότι ο Αιγύπτιος είχε πάρει το μέρος του αδελφού της και θεωρείτο ένας άνθρωπος ο οποίος μετέφερε πληροφορίες στο άλλο στρατόπεδο. Ετσι, έφυγε από την εταιρεία και μετά από τα εξοχικά και αργότερα θέλησαν να τον διώξουν και από το σπίτι όπου έμενε, που ήταν μαζί με το δικό τους, καθώς θεωρούσαν ότι μετέφερε πληροφορίες. Γι’ αυτό, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από την εκπομπή του Alpha, φέρεται να ελήφθη η απόφαση από την ίδια τη Μαρία Καρνέση να τον απομακρύνει από το σπίτι. Είχε επιχειρήσει να τον διώξει και στο παρελθόν, αλλά αντιδρούσε ο αδελφός.

Ο Αιγύπτιος θέλησε να εκδικηθεί, προβαίνοντας στο πρωτοφανές και αδιανόητο αυτό μακελειό.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου