ΕΛΛΑΔΑ

Με κυνηγετικό όπλο πυροβόλησαν τον Μπάμπη – Η σορός φέρει τραύματα στην πλάτη και στα πόδια

με-κυνηγετικό-όπλο-πυροβόλησαν-τον-μπ-1037215

Γιατί ο εκπαιδευμένος σκύλος εντόπισε σήμερα τη σορό, ενώ χθες είχε βρεθεί κοντά αλλά δεν τα κατάφερε – Οι αστυνομικοί αναζητούν το κινητό του και το όπλο που φέρεται να είχε μαζί του το βράδυ που συναντήθηκε με τον κρεοπώλη

Τραγικό τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας (22/1) εντοπίστηκε έπειτα από 18 ημέρες ερευνών η σορός του σε βαλτώδη περιοχή στον Κάμπο Ευηνοχωρίου.

Η σορός του 31χρονου, η οποία εντοπίστηκε η μισή μέσα και η άλλη μισή έξω από τον βάλτο, φέρει τραύματα από κυνηγετικό όπλο στην πλάτη και στα πόδια.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως αναμένεται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο ενώ το σημείο το οποίο εντοπίστηκε θα αποκλειστεί προκειμένου το πρωί να γίνει εκτενής έρευνα για στοιχεία.

Δείτε βίντεο από τις έρευνες της ΕΛΑΣ στην περιοχή:

Το συγκεκριμένο σημείο όπου βρέθηκε η σορός είναι κοντά στην περιοχή των πρώην ΤΕΙ, όπου τις προηγούμενες ημέρες είχαν εντοπιστεί σήματα κινητών τηλεφώνων. Να σημειώσουμε πως στις έρευνες μετείχε εκτός από την Αστυνομία και πραγματογνώμονας που είχε οριστεί από την οικογένεια, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, ο οποίος είχε μυρίσει ρούχα του 31χρονου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες χθες πραγματοποιήθηκαν στο ίδιο σημείο με τον σκύλο να μυρίζει κάτι και τον χειριστή του να προχωρά σε ενημέρωση και drone να σηκώνεται πάνω από το επίμαχο σημείο. Ωστόσο, εξαιτίας των έντονων ανέμων ο σκύλος δεν μπόρεσε να εντοπίσει επακριβώς την πηγή της μυρωδιάς, κάτι που έκανε σήμερα με μεγάλη ευκολία και που οδήγησε στον εντοπισμό της σορού του Μπάμπη.

Δείτε φωτογραφίες:

mesologgi_soros__2__2
mesologgi_soros__3__2
mesologgi_soros__1__2
mesologgi-es__4_
mesologgi-es__5_
mesologgi-es__1_
mesologgi-es__2_
mesologgi-es__3_

Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του Μπάμπη

Από την έναρξη των ερευνών για τον εντοπισμό του Μπάμπη, στο μικροσκόπιο των Αρχών είχαν μπει οι κινήσεις του 50χρονου κρεοπώλη που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο. Μάλιστα ο Μπάμπης, φέρεται να του είχε δανείσει μεγάλο χρηματικό ποσό.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο 50χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή Μεσολογγίου, η οποία ξεκίνησε το πρωί γύρω στις 12:00 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 18:30.

Σημειώνεται ότι οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε στις καταθέσεις που έδωσε στους αστυνομικούς ο κρεοπώλης, το γεγονός ότι ακολούθησε διαφορετικό δρομολόγιο από αυτό που αρχικά είχε περιγράψει, η αδυναμία του να περιγράψει το τι ακριβώς έκανε τη νύχτα της εξαφάνισης του Μπάμπη καθώς και οι καταθέσεις από άτομα με τα οποία φέρεται να ήρθε σε επαφή φαίνεται ότι οδήγησαν στη σύλληψη του 50χρονου.

Ο κρεοπώλης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Χαρακτηριστικό της έντασης και της αγωνίας που επικρατούσε στην οικογένεια και τους φίλους του Μπάμπη είναι οι άγριες αποδοκιμασίες στις οποίες προέβησαν τη στιγμή που ο κρεοπώλης μεταφερόταν έξω από το δικαστικό μέγαρο προκειμένου να μεταφερθεί στις φυλακές.

Δείτε τα βίντεο:


Οι έρευνες και τα ερωτήματα

Αυτό που αναζητούν οι αστυνομικοί είναι το κινητό του 31χρονου αλλά και ένα όπλο το οποίο φέρεται να είχε μαζί του το βράδυ που συναντήθηκε με τον κρεοπώλη που κατηγορείται για τη δολοφονία του. Αυτό που δεν έχει καταστεί ακόμη δυνατό να αποσαφηνιστεί είναι ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε ο άτυχος άνδρας, κάτι που αναμένεται να προκύψει από τη νεκροψία – νεκροτομή.

Επίσης, ακόμη ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι αν ο 31χρονος Μπάμπης δολοφονήθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε ή αν μεταφέρθηκε σε αυτό μετά τον θάνατό του.

«Το παιδί μου» – Η στιγμή που η μητέρα του Μπάμπη μαθαίνει ότι βρέθηκε σορός

Νωρίτερα, δραματικές στιγμές καταγράφηκαν έξω από το δικαστήριο του Μεσολογγίου με τη μητέρα του 31χρονου Μπάμπη να καταρρέει στο άκουσμα της εύρεσης σορού.

«Το παιδί μου» είπε η γυναίκα του άτυχου νεαρού που είχε εξαφανιστεί τις 4 Ιανουαρίου.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου