ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Εκχιονιστικό μηχάνημα συγκρούστηκε με νταλίκα

σέρρες-εκχιονιστικό-μηχάνημα-συγκρο-1030808

Σύγκρουση εκχιονιστικού μηχανήματος με νταλίκα σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου λίγο μετά τα διόδια του Στρυμονικού στην Εθνική Οδό Σερρών–Θεσσαλονίκης.

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας έστειλαν εκχιονιστικά μηχανήματα λόγω της χιονόπτωσης που σημειώνεται από νωρίς σήμερα στην περιοχή, ενώ μηχανήματα θα σταλούν αύριο τις πρώτες πρωινές ώρες στις περιοχές που καλύφθηκαν από χιόνι.

Με δυσκολία η κίνηση των οχημάτων από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, προς Θεσσαλονίκη

Ο δρόμος έκλεισε για μια ώρα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ουρά αυτοκινήτων, ενώ πριν από λίγο δόθηκε στην κίνηση ένα ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Δείτε βίντεο:

Έντονη χιονόπτωση στην ευρύτερη περιοχή

Στα λευκά έχουν «ντυθεί» οι ορεινοί όγκοι του Λαϊλιά και του Μπέλλες στο Νομό Σερρών.

Η έντονη χιονόπτωση ξεκίνησε από νωρίς το μεσημέρι σε Άνω Βροντού και Καρυδοχώρι και συνεχίστηκε σε Αχλαδοχώρι, Καπνόφυτο, Φαιά Πέτρα, Άγγιστρο όπως και σε όλα τα χωριά στους πρόποδες του Μπέλλες, από την Καστανούσα, τα Πλατανάκια, τα Άνω Πορόια και το Μανδράκι. Λόγω της χιονόπτωσης χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον Ε.Ο. Σερρών-Θεσσαλονίκης.

Σε ετοιμότητα βρίσκονται τα τμήματα πολιτικής Προστασίας των Δήμων.

Υποχρεωτική η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων και μέχρι την εξομάλυνση των καιρικών συνθηκών, ισχύει ο υποχρεωτικός εφοδιασμός όλων των οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εκτός των οχημάτων που φέρουν ειδικά ελαστικά (χιονολάστιχα), δηλαδή εκείνα που φέρουν την ειδική σήμανση του «αλπικού» συμβόλου και χαρακτηριστικό Μ+S, σε όλο το οδικό δίκτυο των Σερρών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου