ΕΛΛΑΔΑ

Αεροδιακομιδή για υλοτόμο που τραυματίστηκε σοβαρά όταν τον καταπλάκωσε δέντρο στην Εύβοια

αεροδιακομιδή-για-υλοτόμο-που-τραυμα-1036281

Ο 57χρονος άνδρας διεκομίσθη με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας καθώς η κατάστασή του κρίθηκε εξαιρετικά κρίσιμη λόγω των τραυμάτων του

Ένα πολύ σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, σήμερα, στο Μαντούδι της Εύβοιας όταν 57χρονος υλοτόμος καταπλακώθηκε από δέντρο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες κινητοποιήθηκαν άμεσα.

Ο 57χρονος υλοτόμος απεγκλωβίστηκε από τους συναδέλφους του που έσπευσαν στο σημείο, όπου διαπιστώθηκαν τα σοβαρά τραύματά του

Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και, όπως αποδείχθηκε, τα τραύματά του ήταν τέτοια που κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αθήνας για να του παρασχεθεί η κατάλληλη φροντίδα.

Τον παρέλαβε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ

Με παρέμβαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού, και του δήμαρχου Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας, Γιώργου Τσαπουρνιώτη, στην πολιτική ηγεσία, ελικόπτερο του ΕΚΑΒ απογειώθηκε άμεσα και πέταξε για την Εύβοια έτσι ώστε να αναλάβει τη διακομιδή του πολυτραυματία.

Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο γήπεδο Μαντουδίου για να παραλάβει τον πολυτραυματία υλοτόμο (Πηγή: evima.gr)

Το ελικόπτερο έφτασε στην Εύβοια, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Evima.gr, και προσγειώθηκε στο γήπεδο στο Μαντούδι, έτσι ώστε να παραλάβει τον 57χρονο πολυτραυματία και να κάνει τάχιστα τη διακομιδή στην Αθήνα, κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο για την υγεία του.

Νωρίτερα, συνάδελφοι του υλοτόμου είχαν σπεύσει στο σημείο του ατυχήματος έτσι ώστε να απεγκλωβίσουν τον 57χρονο.

Άμεσα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά και σοβαρά τραύματα, οπότε κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή στην Αθήνα.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου