ΕΛΛΑΔΑ

Χατζηδάκης: «Να τελειώσουμε με τον εμφύλιο πετροπόλεμο»

χατζηδάκης-να-τελειώσουμε-με-τον-εμφ-103347

Με τη φράση «για να κερδίσουμε τον πόλεμο που έχουμε μπροστά μας, πρέπει να τελειώσουμε με τον εμφύλιο πετροπόλεμο στον οποίο επιδίδονται κάποιοι», ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης, κάλεσε σε συμπόρευση τις δυνάμεις του τόπου για το καλό της χώρας.

Κατά την ομιλία του στη Βουλή επί του προϋπολογισμού, παρουσίασε τις πρωτοβουλίες του υπουργείου του, τονίζοντας πως «μας συμφέρει όλους να πετύχει αυτή η κυβέρνηση, διότι τυχόν αποτυχία της θα είναι αποτυχία και της αντιπολίτευσης και της Ελλάδας».

«Ας βάλουμε την πατρίδα μας πάνω από όλα, ας ξεφύγουμε από τον λαϊκισμό, τη δημαγωγία, τον μικροκομματισμό, ας αφήσουμε πίσω τις πρακτικές του παρελθόντος και ας δούμε το συμφέρον της νέας γενιάς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός, ο οποίος στηλίτευσε το γεγονός ότι μόνο στη χώρα μας επικρατεί τέτοια αμφισβήτηση του πατριωτισμού του αντιπάλου, επειδή έχει διαφορετική άποψη.

Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως η πολιτική του υπουργείου του επικεντρώνεται στους τρεις άξονες: ενίσχυση της ρευστότητας, επανεκκίνηση των μεγάλων έργων και προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων.

Ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι τη Δευτέρα θα παρουσιάσει συγκεκριμένα μέτρα για την απεμπλοκή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, που είναι «μπλοκαρισμένα» στο ΕΤΕΑΝ και θα διοχετευθούν στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου