ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 18χρονο που σκότωσε τον αδελφό του με ψαλίδι

νέα-σμύρνη-ποινική-δίωξη-για-ανθρωποκ-1028617

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία ασκήθηκε από τον εισαγγελέα σε βάρος του 18χρονου ο οποίος σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του, στη Νέα Σμύρνη.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.

Το χρονικό της τραγωδίας

Γύρω στις 19:30 το βράδυ της Τρίτης τα δύο αδέρφια άρχισαν να καυγαδίζουν για ένα ρούχο.

Εκείνη την ώρα στο σπίτι ήταν η μητέρα τους, η κοπέλα του 18χρονου και η γιαγιά τους η οποία προσπάθησε να τους χωρίσει.

Όπως η κατάσταση έγινε χειρότερη, και άρχισαν να χτυπιούνται με μπουνιές και κλωτσιές. Τότε ο 18χρονος πήγε στην κρεβατοκάμαρα και άρπαξε ένα ψαλίδι, και κινήθηκε προς τον αδερφό του, κυνηγώντας τον για να τον καρφώσει. Αυτός προσπάθησε να κρυφτεί και πήγε στο σαλόνι, κλείνοντας και την ενδιάμεση πόρτα.

Ο 18χρονος πήγε στην κρεβατοκάμαρα και άρπαξε ένα ψαλίδι, και κινήθηκε προς τον αδερφό του

Ο 18χρονος την άνοιξε, πήγε καταπάνω του και άρχισε να τον καρφώνει στο στήθος. Το παιδί βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος, και πλέον το κακό είχε συμβεί. Μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Αστυνομία πήγε στο σπίτι στις 20:45, όπου εντόπισε το ψαλίδι – με κόκκινη και μαύρη λαβή – το οποίο είχε πάνω αίματα.

Ομολόγησε ο 18χρονος

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τη στιγμή του εγκλήματος και συγκεκριμένα της μητέρας, του 18χρονου αδελφού του, της γιαγιάς και μιας κοπέλας, η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον 18χρονο αδελφό του θύματος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 18χρονος ομολόγησε το σήμερα το πρωί την πράξη του και περιέγραψέ τι συνέβη.

Για το τραγικό συμβάν σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου