ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ο ληστής ακινητοποίησε την υπάλληλο του μίνι μάρκετ με τη χρήση βίας – βίντεο ντοκουμέντο

θεσσαλονίκη-ο-ληστής-ακινητοποίησε-τ-1028377

Εφιαλτικές στιγμές έζησε για δυόμιση λεπτά η νεαρή υπάλληλος μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη, που έγινε θύμα του αδίστακτου κακοποιού.

Όπως δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, ο νεαρός ληστής μπαίνει στο κατάστημα, πιάνει από το λαιμό την κοπέλα και τη σέρνει μέχρι την ταμειακή μηχανή, την οποία ξεκλειδώνει μετά από προσπάθειες.

Ο ληστής αφαιρεί τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα, που βάζει σε σακούλα που του δίνει η εργαζόμενη. Συνεχίζοντας να την κρατά από τον λαιμό, ψάχνει τα συρτάρια και τα ράδια.

Ξαφνικά στο μίνι μάρκετ μπήκε ένας πελάτης. Ωστόσο η παρουσία του δεν πτόησε τον δράστη, που συνέχισε το έργο του. Ο πελάτης, που τα έχασε από όσα είδε, πιθανόν υπό καθεστώς φόβου, βγαίνει από το κατάστημα χωρίς να βοηθήσει την κοπέλα.

Η εργαζόμενη συνεχίζει να δίνει μάχη με τον δράστη και προσπαθεί να του ξεφύγει. Ο ληστής αρπάζει την τσάντα και το κινητό της με την υπάλληλο να προσπαθεί να τον αποτρέψει. Κατάφερε να κρατήσει την τσάντα της, αλλά όχι και το κινητό της.

Ο ληστής βγαίνει από το κατάστημα, και αφού συναντάει τον συνεργό του που φυλούσε τσίλιες εξαφανίζονται στα στενά της περιοχής.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου