ΕΛΛΑΔΑ

Νέο περιστατικό bullying: Χτύπησαν μαθητή δημοτικού στα γεννητικά όργανα

νέο-περιστατικό-bullying-χτύπησαν-μαθητή-δημ-1024779

Τα παιδιά μόλις είχαν σχολάσει και κατευθύνονταν προς το σπίτι – Μια γυναίκα μπήκε στη μέση για να τα χωρίσει

Μία ακόμη περίπτωση bullying ανάμεσα σε παιδιά Δημοτικού, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Δύο παιδιά των πρώτων τάξεων του δημοτικού σε σχολείο της Κρήτης χτύπησαν έναν συμμαθητή τους στα γεννητικά όργανα, την ώρα που επέστρεφαν από το σχολείο στο σπίτι.

Σύμφωνα με το cretaone, την ώρα που τα παιδιά γύριζαν στο σπίτι τους, τα δύο αγόρια άρχισαν να χτυπούν τον συμμαθητή τους στα γεννητικά όργανα, παρουσία και άλλων συμμαθητών τους.

Ενώ ο καυγάς συνεχιζόταν, μία γυναίκα που περνούσε από το σημείο με το αυτοκίνητό της, σταμάτησε, μπήκε στη μέση και χώρισε τα παιδιά.

Το χτυπημένο αγοράκι υποβασταζόμενο πήγε σε σπίτι φίλου του και από εκεί το παρέλαβε η έντρομη μητέρα του

Άμεσα ενημερώθηκε ο εκπαιδευτικός της τάξης που φέρεται να δήλωσε αναρμόδιος για το περιστατικό καθώς ο ξυλοδαρμός του μικρού μαθητή από συμμαθητές τους έγινε έξω από το σχολείο.

Το περιστατικό μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην αστυνομία.

Σοκ για το bullying στον Βόλο

Σοκ έχει προκαλέσει το bullying σε δημοτικό σχολείο του Βόλου, με θύμα ένα αγοράκι 7 χρονών. Σύμφωνα με την μητέρα του, που κατήγγειλε το περιστατικό, ένας συμμαθητής του, μεγαλύτερος σε ηλικία, τον έγδυνε και έπαιζε τρίλιζα πάνω στα οπίσθιά του.

Ο 7χρονος αναμένεται να οδηγηθεί με τους γονείς του στην Αστυνομία προκειμένου να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο ενώ η μητέρα του καταγγέλλει ότι το παιδί κατονόμασε τον δράστη αλλά η μεταχείριση που είχε από τη διευθύντρια δεν ήταν η ενδεδειγμένη.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου