ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Άγριο σκηνικό έξω από δημοτικό σχολείο – Γονέας μαθητή έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

καλαμάτα-άγριο-σκηνικό-έξω-από-δημοτι-989019

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε γονέας μαθητή στην Καλαμάτα, έξω από το δημοτικό σχολείο, όπου φοιτά το παιδί του.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας το άγριο περιστατικό, με τον πατέρα ενός μαθητή να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης, ύστερα από άγρια επίθεση εις βάρος του, μόλις λίγα λεπτά αφότου άφησε το παιδί του στο σχολείο.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, λίγα λεπτά μετά τις 8 το πρωί της Δευτέρας (20.11.23) δύο άνδρες άνοιξαν την πόρτα σε σταματημένο ΙΧ αυτοκίνητο σε φανάρι και επιτέθηκαν με αγριότητα εις βάρος ενός γονέα, που μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα είχε αφήσει το παιδί του έξω από το σχολείο.

Ο τραυματισμένος γονέας άρχισε να τρέχει για να αποφύγει την επίθεση που δέχθηκε, βρίσκοντας τελικά καταφύγιο μέσα στο προαύλιο του σχολείου, ενώ ήταν αιμόφυρτος.

Μάλιστα ένας εκ των δυο ανδρών που του επιτέθηκαν, προσπάθησε σε έξαλλη κατάσταση να τον ακολουθήσει μέσα στο σχολείο, ωστόσο τον συγκράτησαν τελευταία στιγμή άλλοι γονείς που βρέθηκαν εκεί και συνέχισε από τα κάγκελα τις απειλές.

Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία αλλά όταν έφτασε οι δυο δράστες της επίθεσης είχαν εξαφανιστεί ενώ ο τραυματισμένος γονέας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και παραμένει για νοσηλεία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ένας εκ των δυο ανδρών που του επιτέθηκαν, είναι επίσης γονέας μαθητή και την περασμένη Παρασκευή (17.11.23) είχαν συζήτηση έξω από το σχολείο με το θύμα αναφορικά με περιστατικά που είχαν λάβει χώρα στο σχολείο, σε ήπιο κλίμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου