ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστηκε ο 69χρονος που στραγγάλισε την κόρη του στη Θεσσαλονίκη

προφυλακιστηκε-ο-69χρονος-που-στραγγάλ-1009305

Ο 69χρονος απολογήθηκε από το Ιπποκράτειο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος καθώς μετά το έγκλημα αυτοτραυματίστηκε με ψαροντούφεκο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 69χρονος που κατηγορείται ότι στραγγάλισε την 42χρονη κόρη του στις στο σπίτι της στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Ο 69χρονος απολογήθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος καθώς μετά το έγκλημα μετέβη στην οικία του, στην περιοχή της Τούμπας και αυτοτραυματίστηκε με ψαροντούφεκο, επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Εις βάρος του 69χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο, αναμένεται μόλις βγει από το νοσοκομείο “Ιπποκράτειο” να πάρει τον δρόμο για τις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα αποκαλύφθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 42χρονη. Η άτυχη γυναίκα που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και τα τελευταία χρόνια κινούνταν με αναπηρικό αμαξίδιο εντοπίστηκε νεκρή από τον αδελφό της, ενώ τα ιατροδικαστικά ευρήματα «έδειξαν» ασφυκτικό θάνατο.

Ο 69χρονος ομολόγησε το έγκλημα που τέλεσε μόλις εντοπίστηκε αιμόφυρτος στο διαμέρισμά του ενώ φέρεται να υποστήριξε πως σκότωσε την κόρη του επειδή δεν άντεχε να βλέπει την 42χρονη να υποφέρει από τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου