ΕΛΛΑΔΑ

Αρτέμιδα: Στο νοσοκομείο 11χρονος που του επιτέθηκε πίτμπουλ – Του τρύπησε το κρανίο

αρτέμιδα-στο-νοσοκομείο-11χρονος-που-το-1009264

Στιγμές τρόμου για 11χρονο στην Αρτέμιδα. Την ώρα που το παιδί έκανε ποδήλατο στον δρόμο έξω από το σπίτι του δέχτηκε επίθεση από πίτμπουλ.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς το πίτμπουλ τον δάγκωσε στο κεφάλι, στο πρόσωπο και τα πόδια. Η ζωή του δεν κινδυνεύει, αλλά τα τραύματά του είναι σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί διαπίστωσαν ακόμη και τρύπα στο κρανίο από τα δόντια του άγριου σκύλου.

Ο 11χρονος έκανε ποδήλατο, όταν το πίτμπουλ γείτονα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ξέφυγε από την περίφραξη του σπιτιού και βρέθηκε έξω χωρίς συνοδό. Όρμησε στο παιδί, το έριξε κάτω από το ποδήλατο και άρχισε να το δαγκώνει αρχικά στα πόδια.

Ο ανήλικος πάλεψε με το πίτμπουλ και κατάφερε να το απωθήσει βάζοντας το χέρι του αρκετές φορές στο στόμα του σκύλου. Τελικά σηκώθηκε και πήγε στο σπίτι του όπου ενημέρωσε την μητέρα του τι συνέβη. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σπάτων και στη συνέχεια στο νοσοκομείο λόγω των τραυμάτων του.

Η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Πολλά είναι τα ερωτήματα σχετικά με το πώς βρέθηκε ο σκύλος έξω από την περίφραξη του σπιτιού.

enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου