ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: 56χρονος πυροβόλησε 27χρονη γιατί τον χώρισε – Τι λέει το θύμα

θεσσαλονίκη-56χρονος-πυροβόλησε-27χρονη-1007730

Συγκλονίζει η περιγραφή του θύματος – «Όταν βάρεσε την πρώτη σφαίρα δεν κατάλαβα τι έγινε», σημειώνει η 27χρονη από τη Θεσσαλονίκη

Ένα αδιανόητο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 14 Σεπτεμβρίου, με μια 27χρονη να δέχεται επίθεση από τον 56χρονο σύντροφό της, όταν του είπε να χωρίσουν.

Ο -επί τρία χρόνια- σύντροφος της 27χρονης τη σημάδεψε με όπλο στο κεφάλι της και την πυροβόλησε, με αποτέλεσμα, να τραυματιστεί στο χέρι.

«Όταν βάρεσε την πρώτη σφαίρα δεν κατάλαβα τι έγινε»

Εκείνο το πρωινό η 27χρονη οδηγούσε υπό τις οδηγίες του συντρόφου της. Της είπε να στρίψει σε ένα ερημικό μέρος με κατεύθυνση πριν την παραλία. Τότε ο 56χρονος άρχισε να την απειλεί πως θα αυτοκτονήσει. Έβγαλε το όπλο από την τσάντα του και η 27χρονη προσπάθησε να τον αποτρέψει.

Πού τη βρήκε η σφαίρα

«Όταν βάρεσε την πρώτη σφαίρα δεν κατάλαβα τι έγινε. Νόμιζα ότι μου ήρθε στο κεφάλι και ότι σε λίγο θα είμαι νεκρή», περιγράφει στο Live News η 27χρονη.

Η σφαίρα την τραυμάτισε στον δεξί αντίχειρα. Ακολούθως ο 56χρονος πυροβόλησε ξανά χωρίς στόχο, παρότι η 27χρονη φώναξε. «Μου διαπέρασε τον αντίχειρα. Ήταν διαμπερές και μου έσπασε το κόκαλο», λέει για το τραύμα το θύμα.

Όταν η νεαρή κοπέλα κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει. «Όταν το σκέφτομαι λέω ότι είχα πολύ μεγάλο Άγιο. Ήταν και 14 Σεπτέμβρη η μέρα του Σταυρού», αναφέρει.

Ο τραυματισμός της 26χρονης

«Είχε σηκώσει χέρι πάνω μου»

Όπως καταγγέλλει η 27χρονη, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σύντροφός της γινόταν βίαιος απέναντί της.

«Μια φορά έχει σηκώσει χέρι, μου έχει ανοίξει εδώ το μέτωπο. Τον ξανά συγχώρεσα όταν με είχε ψεκάσει με σπρέι χλωρίνης. Πάλι του είχα ζητήσει να χωρίσουμε, πάλι δεν το δεχότανε», τόνισε.

Κάθε φορά τον δικαιολογούσε. Μέχρι τη στιγμή που πήρε την απόφαση να του πει να χωρίσουν οριστικά. «Έχανα τον εαυτό μου κάθε μέρα. Δεν με αναγνώριζα. Σταμάτησα να χαμογελάω μαζί του», λέει.

Ο 56χρονος από εκείνη τη μέρα καταζητείται, με την 27χρονη να ζει με τον φόβο της επανεμφάνισής του.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου