ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση οφείλει να λάβει τα πολιτικά μηνύματα

μητσοτάκης-η-κυβέρνηση-οφείλει-να-λάβ-1004652

«Δεν ήταν μια ιδιαίτερα καλή βραδιά για τη ΝΔ, τα πολιτικά συμπεράσματα βγαίνουν την πρώτη Κυριακή» είπε ο πρωθυπουργός και τόνισε πως «η κυβέρνηση οφείλει να πορεύεται με τα πόδια καλά γειωμένα στη γη»

«Χρέος της κυβέρνησης είναι να συνεργαστεί με τους νέους δημάρχους και περιφερειάρχες» είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων στο δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

«Δεν ήταν μια ιδιαίτερα καλή βραδιά για τη ΝΔ» συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και επισήμανε ότι «τα πολιτικά συμπεράσματα βγαίνουν την πρώτη Κυριακή».

«Θέλω να συγχαρώ όλους του περιφερειάρχες και τους δημάρχους που εξελέγησαν και να τους διαβεβαιώσω ότι είναι χρέος της κυβέρνησης να συνεργαστεί μαζί τους. Προσμένουμε σε μια γόνιμη και παραγωγική συνεργασία», τόνισε.

«Η κυβέρνηση οφείλει να έχει τα πόδια της καλά γειωμένα στη γη», σημείωσε, αναφερόμενος στα πολιτικά μηνύματα της κάλπης. «Να θυμίσω ότι στις εθνικές εκλογές καταγράφτηκε όλη η δύναμη των κομμάτων. Υπήρχε μια αντισυσπείρωση δυνάμεων απέναντι στη ΝΔ» συμπλήρωσε, επισημαίνοντας την ιδιαίτερα χαμηλή συμμετοχή.

«Ένα θα πω μόνο: Η κυβέρνηση οφείλει να αγωνίζεται με όλες της τις δυνάμεις με έμφαση στη μεταρρυθμιστική της ατζέντα. Για όσους σπεύδουν να πανηγυρίσουν, να θυμίσω ότι είχαμε εθνικές εκλογές πριν λίγους μήνες στις οποίες κατεγράφη με απόλυτη σαφήνεια η δύναμη των κομμάτων» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, καταλήγοντας: «Η κυβέρνηση είναι εδώ για να συνεργαστεί μαζί τους».

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου