ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσήνη: Eβγαλαν έξω τους υπαλλήλους φούρνου και ανατίναξαν ΑΤΜ

μεσσήνη-eβγαλαν-έξω-τους-υπαλλήλους-φο-1000286

Το μηχάνημα ATM ήταν εγκατεστημένο σε αρτοποιείο στην κεντρική πλατεία – Τρεις άγνωστοι δράστες προκάλεσαν έκρηξη και αφού έβγαλαν τις κασετίνες, διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο

Έντρομοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους οι κάτοικοι της κοινότητας Πεταλίδι στον δήμο Μεσσήνης από μια ισχυρή έκρηξη που συγκλόνισε την περιοχή στις 3:40 τα ξημερώματα της Τετάρτης και διέλυσε ένα ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο σε ένα αρτοποιείο στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι τρεις άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έφτασαν με ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες στον φούρνο, έβγαλαν με την απειλή βίας τους υπαλλήλους που είχαν πιάσει δουλειά και προκάλεσαν την έκρηξη στο μηχάνημα ανάληψης, πιθανότατα με την μέθοδο της παροχής αερίου plofkraak.

Στη συνέχεια, άρπαξαν τις κασετίνες που περιείχαν άγνωστο ποσό και διέφυγαν με το προφανώς κλεμμένο όχημά τους, το οποίο βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα καμένο σε μια δύσβατη ορεινή περιοχή έξω από το χωριό. Η ισχυρή έκρηξη διέλυσε το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο αρτοποιείο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας που έφτασαν στο σημείο ερευνούν με ποιον τρόπο ανατινάχθηκε το μηχάνημα και συνέλεξαν υπολείμματα που εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ αναζητούν και πλάνα από κάμερες της περιοχής που ενδέχεται να κατέγραψαν την διαφυγή των δραστών.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου