ΔΙΕΘΝΗ

Σοκ στη Γερμανία: Ρώσος πέταξε ένα 10χρονο παιδί από γέφυρα επειδή… μιλούσε ουκρανικά

σοκ-στη-γερμανία-ρώσος-πέταξε-ένα-10χρο-989565

Ο Ρώσος πλησίασε μια παρέα παιδιών από την Ουκρανία, κατηγόρησε τη χώρα τους για τον πόλεμο και απαίτησε να μιλήσουν ρωσικά, πριν τους επιτεθεί

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες στη γερμανική πόλη Άινμπεκ της Γερμανίας για έναν άνδρα ρωσικής καταγωγής, ο οποίος, σύμφωνα με τις αρχές, επιτέθηκε βίαια σε μια ομάδα παιδιών από την Ουκρανία επειδή μιλούσαν στα ουκρανικά. Μάλιστα, δεν δίστασε να σπρώξει και να πετάξει από τη γέφυρα ένα από τα παιδιά αυτά, με αποτέλεσμα να τραυματστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο άνδρας, ο οποίος περιγράφεται από την εισαγγελία του Γκέτινγκεν ως ηλικίας μεταξύ 40 και 45 ετών, φέρεται να πλησίασε την ομάδα των παιδιών, την ώρα που κάθονταν κοντά σε μια γέφυρα πάνω από ένα μικρό κανάλι, αναφέρει η Deutsche Welle. Όταν άκουσε ότι μιλούσαν ουκρανικά, απαίτησε να μιλήσουν ρωσικά και ισχυρίστηκε ότι η Ουκρανία ξεκίνησε τον πόλεμο, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Το περιστατικό κορυφώθηκε με τον Ρώσο να αρπάζει ένα 10χρονο αγόρι και να το πετάει από τα κάγκελα της γέφυρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και το πόδι. Ο άνδρας φέρεται να εκτόξευσε ένα γυάλινο μπουκάλι στο αγόρι, καθώς αυτό βρισκόταν τραυματισμένο στο κανάλι. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο έλαβε εξιτήριο λίγο αργότερα, καθώς τα τραύματά του δεν κρίθηκαν σοβαρά.

Οι εισαγγελείς αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο περιστατικό ως απόπειρα δολοφονίας, έχοντας απαγγείλει ανάλογες κατηγορίες στον Ρώσο δράστη.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου