ΔΙΕΘΝΗ

Αδερφές έκαναν twerking στο νεκροταφείο που έχει ταφεί ο πατέρας τους και συνελήφθησαν

αδερφές-έκαναν-twerking-στο-νεκροταφείο-που-έ-987843

Αντιμέτωπες με φυλάκιση είναι δύο αδερφές από την Ουκρανία, οι οποίες έκαναν twerking σε νεκροταφείο πεσόντων στρατιωτών, στο οποίο έχει ταφεί και ο πατέρας τους, υπερασπιζόμενος τη χώρα του απέναντι στους Ρώσους εισβολείς.

Τα δύο κορίτσια, όπως αναφέρει η Daily Mail, καταγράφηκαν σε βίντεο να χορεύουν ανάμεσα σε τάφους στολισμένους με λουλούδια και την ουκρανική σημαία. Ειδικότερα, μία από τις αδελφές στήνει το κινητό και μετά οι δυο τους κάνουν twerking.

Το βίντεο προκάλεσε σάλο στα social media και λιγότερο από μία ώρα αφότου αναρτήθηκε, οι δύο αδελφές εντοπίστηκαν από τις ουκρανικές αρχές και συνελήφθησαν.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες για βεβήλωση τάφου και είναι αντιμέτωπες με φυλάκιση έως πέντε χρόνια.

«Ο πατέρας μας θα το έβρισκε χαριτωμένο – Ζητάμε συγγνώμη»

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε οι δύο αδερφές απολογήθηκαν για τη συμπεριφορά τους λέγοντας ότι «δεν είχαν πρόθεση να προσβάλλουν τη μνήμη των νεκρών ηρώων».

«Η αδελφή μου κι εγώ ζητάμε συγγνώμη και τιμάμε κάθε στρατιώτη που έπεσε για την πατρίδα μας. Επισκεφθήκαμε τον τάφο του πεσόντα πατέρα μας και δεν ήταν σωστό να ανεβάσουμε το βίντεο με το twerking. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλλουμε τους νεκρούς ήρωες» λένε οι αδελφές σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram.

Όπως λένε, πίστευαν ότι ο πατέρας του θα έβρισκε το βίντεο και τον χορό τους «χαριτωμένο και αστείο». «Γι’ αυτό θεωρήσαμε εκείνη την ώρα ότι δεν κάναμε κάτι κακό, αλλά τώρα το μετανιώνουμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου