ΔΙΕΘΝΗ

Μαχαίρωσαν καθηγητή σε σχολείο στο Γκλούσεστερσαϊρ

μαχαίρωσαν-καθηγητή-σε-σχολείο-στο-γκ-968888

Συνελήφθη ένας μαθητής ως ύποπτος για το μαχαίρωμα του καθηγητή σε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που τέθηκε σε καθεστώς lockdown

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα, το πρωί της Δευτέρας, σε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Γκλούσεστερσαϊρ λόγω ενός «έκτακτου περιστατικού» όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό ένας καθηγητής του σχολείου ματεφέρθηκε σε νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι, ενώ ένας μαθητής συνελήφθη ως ύποπτος για το συγκεκριμένο περιστατικό. Η τοπική αστυνομία ανέφερε πως: «Ένας ενήλικας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με την υποψία πως έχει μαχαιρωθεί μετά από περιστατικό σε σχολείο του Tewkesbury. Μας κάλεσαν γύρω στις 9.10 π.μ. σήμερα (Δευτέρα) με μια αναφορά ότι ένας μαθητής είχε μαχαιρώσει έναν δάσκαλο. Ένας έφηβος συνελήφθη σε σχέση με το περιστατικό».

Το σχολείο τέθηκε σε καθεστής lockdown, με εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας να δηλώνει αρχικά πως «οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται επί τόπου για ένα περιστατικό στο σχολείο του Tewkesbury στην Ashchurch Road. Το σχολείο βρίσκεται επί του παρόντος σε κατάσταση αποκλεισμού, ενώ η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω».

britain_school

Παράλληλα, οι δάσκαλοι γειτονικού δημοτικού σχολείου ανάρτησαν μήνυμα στο Facebook λέγοντας ότι και το σχολείο τους είχε επίσης αποκλειστεί κατόπιν προτροπής της αστυνομίας και κάλεσαν τους γονείς να μην πάνε στο σχολείο.

«Ένα περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στην ακαδημία του Tewkesbury και η αστυνομία μας συμβούλεψε να βάλουμε λουκέτο», ανέφεραν.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου