ΔΙΕΘΝΗ

Τραγωδία στην Ιταλία: Λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό – Ένας νεκρός και 14 τραυματίες

τραγωδία-στην-ιταλία-λεωφορείο-έπεσε-955986

Στον αυτοκινητόδρομο Α16 στην Ιταλία έγινε ένα τροχαίο με την εμπλοκή 5 αυτοκινήτων και ενός λεωφορείου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας οδηγός πέθανε στο σημείο.

Το λεωφορείο με 38 επιβάτες, ανετράπη και έπεσε σε γκρεμό. Υπάρχουν τουλάχιστον 14 τραυματίες, εκ των όποιων μερικοί σοβαρά.

Όπως αναφέρει η La Repubblica, η τραγωδία σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα στον αυτοκινητόδρομο A16 Naples-Canosa , προς την κατεύθυνση της Νάπολης, κοντά στον δήμο Vallesaccarda στο 101 χλμ.. Οι πυροσβέστες της Grottaminarda, της Bisaccia και της Avellino βρίσκονται επί τόπου με κινητό γερανό.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Αβελίνο, Μπενεβέντο, Αριάνο Ιρπίνο και σε άλλα νοσοκομεία. Το λεωφορείο – ένα Flixbus – είχε φύγει από το Λέτσε και κατευθυνόταν προς τη Ρώμη.

Η μαρτυρία επιβάτη

“Όλοι κοιμόντουσαν, νομίζω. Μας ξύπνησε το βίαιο φρενάρισμα και μετά το μπαμ, όταν συγκρουστήκαμε με αυτοκίνητα, πριν καταλήξουμε στο γκρεμό”. Αυτή είναι η πρώτη μαρτυρία ενός εκ των επιβατών του λεωφορείου.

Το λεωφορείο έφυγε από το Λέτσε χθες στις 23:00 και θα έπρεπε να είχε φτάσει στο σταθμό Tiburtina της πρωτεύουσας στις 7 π.μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου