ΔΙΕΘΝΗ

Μαθητής μαχαίρωσε την 51χρονη καθηγήτριά του

μαθητής-μαχαίρωσε-την-51χρονη-καθηγήτρ-953456

Σοβαρή η κατάσταση της καθηγήτριας που τραυματίστηκε στο χέρι και το κεφάλι

Στιγμές τρόμου εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας σε λύκειο στο Μιλάνο όταν ένας 16χρονος μαθητής μαχαίρωσε στο χέρι μια 51χρονη καθηγήτρια.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης το περιστατικό συνέβη στις 8:25 το πρωί της Δευτέρας (ώρα Ιταλίας).

Κατά τις ίδιες πηγές το αγόρι μπήκε στην αίθουσα που βρισκόταν η καθηγήτρια κρατώντας ένα όπλο στα χέρια το οποίο αποδείχθηκε ψεύτικο.

Στη συνέχεια ο 16χρονος διέταξε τους υπόλοιπους μαθητές να φύγουν από την αίθουσα και μετά επιτέθηκε και μαχαίρωσε την 51χρονη καθηγήτρια στο χέρι.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σχολείο ο 16χρονος παραδόθηκε αφήνοντας το ψεύτικο όπλο σε ένα θρανίο. ενώ κατασχέθηκε και ένα μαχαίρι με λεπίδα 30 εκατοστών.

Όπως μεταδίδει η La Repubblica ο 16χρονος προέρχεται από καλή οικογένεια και είχε καλές μαθητικές επιδόσεις αλλά φέτος κινδύνευε να κοπεί σε Ιταλικά και ιστορία, μαθήματα τα οποία έκανε η καθηγήτρια-θύμα της επίθεσης.

Η 51χρονη καθηγήτρια μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο «Σάο Πάολο» με τραύματα στο χέρι και το κεφάλι. Η κατάσταση της υγείας της καθηγήτριας είναι σοβαρή αλλά θεωρείται ότι δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου