ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κοιτούσε άλλο τροχαίο και απογειώθηκε με το αμάξι του στον γερανό ρυμούλκησης

κοιτούσε-άλλο-τροχαίο-και-απογειώθηκ-953167

Δεν υπήρχε περίπτωση να το πιστεύαμε, εάν δεν το βλέπαμε. Όλα συνέβησαν στην Τζόρτζια της Αμερικής, όταν σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο, έχει λάβει χώρα τροχαίο, με αστυνομικές δυνάμεις, πυροσβεστική αλλά και γερανό ρυμούλκησης, να βρίσκονται ήδη στο σημείο.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο που ανέβηκε στο Reddit και το οποίο φαίνεται να προέρχεται από κάμερα σώματος της αστυνομίας, και μας βάζει με τον καλύτερο τρόπο στην ατμόσφαιρα της στιγμής.

Ένα διερχόμενος οδηγός, φαίνεται πως έστρεψε την προσοχή του στο συμβάν και όχι στον δρόμο και έγινε ο πρωταγωνιστής του δεύτερου, ακόμα πιο τρομακτικού τροχαίου στο ίδιο σημείο.

Στα πλάνα φαίνεται ένα σεντάν να βγαίνει από την άκρη του δρόμου και να ανεβαίνει στην πλατφόρμα του γερανού (που ήταν κατεβασμένη και με κλίση, λειτουργώντας ως ράμπα), με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί στον αέρα με μεγάλη ταχύτητα. Στη συνέχεια, το σεντάν προσγειώνεται ξανά στο οδόστρωμα, ενώ φαίνεται να συγκρούεται ή να αποφεύγει οριακά ένα άλλο όχημα που κινείται δίπλα του. Ωστόσο, αυτό που είναι ακόμη πιο αξιοσημείωτο είναι ότι οι επιβαίνοντες του εναέριου οχήματος φέρονται να επέζησαν από τη δοκιμασία, αν και με κάποιους τραυματισμούς.

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου