AROUND THE WEB

Τουρκία: Μήνυσε τη σύζυγό του γιατί… εξύβρισε τον Ερντογάν

τουρκία-μήνυσε-τη-σύζυγό-του-γιατί-εξ-95238

Μήνυση εναντίον της συζύγου του για εξύβριση του επικεφαλής του τουρκικού κράτους, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατέθεσε στη Σμύρνη ένας οδηγός φορτηγού, ο οποίος γινόταν… έξω φρενών κάθε φορά που άκουγε τη σύζυγό του να καταριέται τον πρόεδρο της Τουρκίας.

Ο Αλί, ηλικίας 40 ετών, παντρεμένος εδώ και τρία χρόνια με μία γυναίκα 38 ετών –τα στοιχεία της οποίας δεν έγιναν γνωστά- είχε ζητήσει επανειλημμένα από τη σύζυγό του να σταματήσει να εξαπολύει μύδρους εναντίον του Τούρκου προέδρου, σύμφωνα με τη φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak.

Η ίδια φέρεται να εκνευρίστηκε από την επιμονή του συζύγου της, απαντώντας του «να με ηχογραφήσεις και να καταθέσεις επίσημα μήνυση».

Εκείνος φαίνεται πως πήρε… τοις μετρητοίς τα λόγια της, καταγράφοντας τις «προσβολές» της συζύγου του για να έχει αποδεικτικά στοιχεία, προτού προσφύγει εναντίον της σε δικαστήριο της Σμύρνης.

Όπως εξήγησε ο ενάγων, την είχε προειδοποιήσει επανειλημμένα, ενώ υπογράμμισε μιλώντας στην εφημερίδα ότι ο κ. Ερντογάν «είναι ένας καλός άνθρωπος που έχει κάνει καλά πράγματα για την Τουρκία».

«Κι ο πατέρας μου να ήταν που έβριζε ή προσέβαλε τον πρόεδρο, εγώ δεν θα τον συγχωρούσα και θα κατέθετα μήνυση» συμπλήρωσε.

Όσο για την απάντηση της συζύγου του; Προσέφυγε με τη σειρά της στη Δικαιοσύνη για να ζητήσει διαζύγιο…

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου